El restaurant de La Daurada Beach Club ofereix una àmplia carta d’arrossos i tapes, tots plats gastronòmics mediterranis, tant per dinar com per a sopar. A més, ofereix menús de celebracions per a grups.

Informació de contacte

Rap allagostat sobre coca de pa amb oli amb carpaccio de carbassó, ceba caramelitzada, pinyons crunch i vinagreta de mostassa i mel.

Delícies de bou farcides amb verduretes, salsa de ceps i graten de formatge i patata.
Mousse de mandarina amb gelatina de taronja.
 
Preu 48€/pax
Menú diari 19,50 euros

-Tenim plats vegetarians i sense gluten-

PRIMERS PLATS

Amanida de salmó fumat amb pinyons crunch i vinagreta de mostassai mel de romaní
Salmorejo amb crostons de pa fregit i ventresca
Xampinyons a la llauna amb all i julivert
Musclos a la marinera
Fritura de la llotja de Vilanova amb llima

SEGONS PLATS

Arròs del dia
Fideuà de marisc
Corball salvatge a la planxa amb ceba caramel·litzada i tomàquet italià (suplement 2,5€)
Saltat de filet de porc amb wok de verdures, salsa teriyaki i patata palla (suplement 2€)
Bacallà confitat amb crema de pebrots del piquillo i espàrrecs triguers (suplement 2,5€)

LES POSTRES

Daus de pinya amb sucre morè
Espuma de crema catalana
Sorbet de mojito (conté alcohol)
Brownie amb gelat de vainilla i xocolata (suplementde 2,5€)
Pastís de formatge amb xarop de fruits vermells (suplement 2€)

NOTA
Inclòs pa i beguda (una unitat de refresc, aigua, cervesa o copa de vi blanc, rosat o negre de la casa). El cafè i la resta de consumicions es cobraran a part, així com els plats que porten suplement.

Menú arrossos 30 euros

PRIMERS PLATS

 

Salmorejo amb broqueta Dalí (amb ou de guatlla, olives, bitxo picant i seitó) 

Amanida de formatge de cabra caramel·litzat amb pinyons crunch, fruites deshidratadesi vinagreta de mostassa  i mel 

 Musclos del Delta de l'Ebre al vapor amb llorer, farigola i llimona o a la marinera

Musclos del Delta de l'Ebre amb la nostra salsa marinera

Fritura del mar de la llotja de Vilanova amb llima 

Calamars a la romana amb llimona 

 

SEGONS PLATS

Fideuà amb sípia, musclos i el seu allioli 

Arròs negre amb sípia i el seu allioli 

Arròs caldós sense feina amb musclos, gamba i sípia 

Arròs mariner amb sípia, musclos, cloïsses, gamba i escamarlà (supl. 3 €)

Arròs Daurada amb sípia, espàrrecs bladers i daus de bacallà  

Arròs a banda amb cassoleta de sípia a la bruta i el seu allioli  (supl.3 €)

POSTRES

Amanida de fruites naturals amb ratlladura de llima

Medalló de pinya amb crema cremada i ametlla caramel·litzada

Escuma de mango

Tiramisú amb xarop de xocolata (supl.2 € )

Maduixes al pebre verd amb gelat de vainilla

Sorbet de mandarina

Sorbet de mojito (amb alcohol)

Sorbet de pomada de Menorca

Gelat de cacau Kingston (amb alcohol)

Brownie amb gelat de vainilla i sirope de xocolata (suplement 2€)

 

                                     INCLOU PÀ, REFRESC, CERVESA o VI (una ampolla x 2 persones)

 

 

 

Menú Brasa 34 euros

PRIMERS PLATS

Amanida de tomàquet amb ventresca de tonyina, ceba tendra i olives de Kalamata 

Salmorejo amb broqueta Dalí (amb ou de guatlla, olives, bitxo picant i seitó) 

Amanida de formatge de cabra caramel·litzat amb pinyons crunch, fruites deshidratades i vinagreta

de mostassa i mel 

Musclos del Delta de l'Ebre al vapor amb llorer, farigola i llimona o a la marinera

Musclos del Delta de l'Ebre amb la nostra salsa marinera

Patata brava natural Daurada al nostre estil  

Graellada de verdures a la brasa amb salsa romesco

 

SEGONS PLATS

Filet (180 gr) ecològic de vedella del Ripollès amb verduretes brasa i patata grill (supl. 6 € )

Secret ibèric (180gr) de Guijuelo a la brasa amb verduretes i patata grill 

Entrecot (250 gr) ecològic de vedella del Ripollès amb verduretes brasa i patata grill (supl. 3 €)

Suprema de lluç de pintxo gallec a la brasa amb verduretes

Suprema de salmó a la brasa  amb verduretes, salsa teriyaqui i sèsam 

Pota de pop de Galícia a la brasa amb parmentier de patata i oli de pebre vermell de la Vera

 

POSTRES

Amanida de fruites naturals amb ratlladura de llima 

Escuma de mango

Medalló de pinya amb crema cremada i ametlla caramel·litzada

Brownie amb gelat de vainilla i xarop de xocolata (supl. 2€)

Tiramisú amb xarop de xocolata (supl.2 €)

Maduixes al pebre verd amb gelat de vainilla

Sorbet de mandarina

Sorbet de mojito (amb alcohol)

Sorbet de pomada de Menorca (amb alcohol)

Gelat de cacau Kingston (amb alcohol)

 

                                                                                INCLOU PÀ, REFRESC, CERVESA o VI (una ampolla per a 2 persones)

 

 
Menú infantil 12 euros

MENÚ INFANTIL MIGDIES (fins a 14 anys): 12,oo€

Plat combinat de fettuccini amb tomàquet, sticks de pollastre i patates naturals fregides

             

Plat combinat de fettuccini amb tomàquet, calamars a la romana i patates naturals fregides

             

*Inclou refresc i gelat

CARTA INFANTIL RESTAURANT (preu carta)

Fettuccinis amb tomàquet

             

Fettuccinis a la carbonara

             

Croquetes de pollastre de corral amb patates naturals fregides

             

Sticks de pollastre de corral amb patates naturals fregides

             

Calamars a la romana amb patates naturals fregides

 

PER A COMPARTIR I DIVERTIR-SE

Amanida de tomàquet amb ventresca de tonyina, ceba tendra i olives de Kalamata

           

Amanida Cèsar clàssica amb pollastre, anxova i parmesà

           

Crudités de carbassó amb tomàquet italià i mel de romaní

           

Espatlla de pernil ibèric (80g) de “Señorío de Montanera” tallat a mà i amb pa sense gluten

           

Foie de les Landes amb melmelada de préssec de l’Ordal i torradetes de pa sense gluten

           

Carpaccio de bacallà fumat, olivada, tomàquet natural i oli d’alfàbrega amb torradetes de pa sense gluten

           

Tàrtar de tonyina amb germinats i cítrics acompanyat de pa sense gluten

           
Ceviche de corvall amb ceba morada i llima            
Seitons del Cantàbric i olives amb all i julivert            
Patates braves naturals al nostre estil            
Musclos del Delta de l’Ebre al vapor amb llorer, farigola i llimona            
Musclos del Delta de l’Ebre amb la nostra salsa marinera            
Cloïsses gallegues amb all i julivert            
Navalles gallegues a la llauna amb all i julivert            
Gambeta vermella de Vilanova saltejada            
Escamarlans de Vilanova saltejats al wok amb all i julivert            
Hummus de cigrons amb crudités            
Ous ecològics al plat amb patates rosses            
Ous ecològics al plat amb patates rosses i escenalls de foie            
Ous ecològics al plat amb patates rosses i escenalls de pernil ibèric            

LA NOSTRA BRASA

Entrecot (250gr) ecològic de vedella del Ripollès amb verduretes brasa i patata grill            

Filet (180gr) ecològic de vedella del Ripollès amb verduretes brasa i patata grill

           

Secret ibèric (180gr) de Guijuelo a la brasa amb verduretes i patata grill

           
Suprema de lluç de pintxo gallec amb verduretes brasa            

All cremat de lluç de pintxo gallec a l’estil dels pescadors de Vilanova

           

Suprema de salmó amb verduretes

           

Pota de pop gallec amb verduretes brasa i patata grill

           

Peix de Llotja de Vilanova i la Geltrú

           
Corvall salvatge amb verduretes brasa            

ELS NOSTRES ARROSSOS I FIDEUAS

Arròs negre amb sípia, musclos i el seu allioli

           

Arròs caldós sense feina amb musclos, gambes i sípia

           

Arròs mariner amb sípia, musclos, cloïsses, gamba i escamarlà

           

Arròs Daurada amb sípia, espàrrecs de marge i daus de bacallà

           

Arròs a banda amb la seva cassoleta de sípia a la bruta i el seu allioli

           

CARTA DE POSTRES

Amanida de fruites naturals amb ratlladura de llima

           

Medalló de pinya amb crema cremada i atmella caramel·litzada

           
Gelats variats sense gluten            
Sorbets sense gluten

 

PER A COMPARTIR I DIVERTIR-SE

Salmorejo amb crustons de pa

           

Crudités de carbassó amb tomàquet italià, cacauets garrapinyats amb mel de romaní i oli de sèsam

           

Amanida de formatge de cabra caramel•litzat amb pinyons crunch, fruites deshidratades i vinagreta de mostassa i mel de romaní

           

Pa de vidre amb tomàquet i oli d’arbequina

           

Patates braves naturals al nostre estil

           

Graellada de verdures a la brasa amb salsa romesco

           
Amanida d’arròs amb fruita deshidratada al curri            
Hummus de cigrons amb crudités i bastonets de pa            
Ous ecològics al plat amb patates rosses            

HAMBURGUESA

Hamburguesa de tofu amb vegetals i maionesa de soja

           

COMPLEMENTS

Cogombrets terrina

           

Ceba caramel·litzada terrina

           

Maionesa amb oli de tòfona terrina

           

CARTA DE POSTRES

           

Amanida de fruites naturals amb polsim de llima

           

Medalló de pinya amb crema cremada i atmella caramel·litzada

           

Brownie amb gelat de vainilla i sirope de xocolata

           

Tiramisú amb toffee i pols de café

           

Maduixes al pebre verd amb gelat de vainilla

           

Sorbet de mandarina

           

Sorbet de mojito

           

Sorbet de pomada de Menorca

           

Sorbet de caipirinya

           

Sorbet de llima i alfàbrega

           

Gelat de cacau Kingston

         

 

PER A COMPARTIR

Amanida César amb la seva salsa
Braves Daurada 2016
Croquetes de polllastre de corral
Musclos a la marinera

SEGON PER A ESCOLLIR

Suprema de salmó amb salsa teriyaki i quiche de verdures
Filet de porc amb patata fornera i salsa als tres pebres

POSTRES

Brownie de xocolata

BEGUDES

Inclou aigua i un refresc o una cervessa o vi (blanc,negre o rosat) o sangria

APERITIU A TAULA

Xips de verdures de colors

PRIMER PER A ESCOLLIR

Coca del Maresme amb carbassó, ceba, salmó fumat i oli de fonoll
Amanida de formatge de cabra caramel·litzat pinyons, mango, fruites
liofilitzades i vinagreta

SEGON PER A ESCOLLIR

Confit d’ ànec cruixent amb salsa de fruits vermells i purè de celerí
Suprema de lluç amb salsa de marisc i gambes sense feina a l’allet

POSTRES

Financer de festucs amb cuis de mango

BEGUDES

Inclou aigua i un refresc o una cervessa o vi (blanc,negre o rosat) o sangria

PER A COMPARTIR

Xips de verdures de colors
Zurito de gaspatxo de síndria amb mini broqueta de cherry i mozzarella
Xató de Vilanova La Daurada
Braves Daurada 2016 · Bravas Daurada 2016
Fritura del mar de Vilanova amb llima
Musclos a la marinera

SEGON PER A ESCOLLIR

Fideuà amb musclos i el seu allioli
Arròs mariner amb gambes, escamarlà , musclos , cloïsses i sèpia
Arròs negre amb sèpia, la seva tinta i allioli

POSTRES

Sorbet de mojito amb cítrics

BEGUDES

Inclou aigua i un refresc o una cervessa o vi (blanc,negre o rosat) o sangria

SNACKS

La nostra recepta de nachos amb cheddar fos i terrina de guacamole            
Hummus de cigrons amb crudités i bastonets de pa  
 
     
Tempura d’anelles de ceba amb melmelada de mango            
Chicken sticks (pollastre de corral)            
Patata grill natural Daurada (al nostre estil)            
Croquetes de pollastre (6 unitats)

 

         

HAMBURGUESES

Hamburguesa de vedella ecològica bàsica amb tomàquet i enciam

 

         
Hamburguesa de vedella ecològica clàssica amb tomàquet, enciam, cheddar i bacon

 

         
Hamburguesa Daurada amb formatge cheddar, bacon, la nostra salsa especial i acompanyada d’anelles de ceba i patates grill

 

         
Hamburguesa de tofu amb vegetals i maionesa de soja

 

         
*TENIM HAMBURGUESES PER A CEL·LÍACS I AL·LÈRGICS

 

         

ALTRES

Xapata calamars i maionesa de tinta de calamar

 

         
Biquini de pernil ibèric i formatge brie

 

         

SUPLEMENTS per a la teva hamburguesa

 

Bacon

 

         
Terrina de cogombrets

 

         
Terrina de maionesa amb oli de tòfona            
Terrina de ceba caramel·litzada            
Formatge cheddar            
Formatge de cabra

 

         
Foie          

 

Escopinyes de la Ria 15/25  
Patates xips Piqué  
Patates xips Piqué al pebre  
Cornes de porc  
Olives farcides d’anxova  
Musclos en escabetx  
Seitons en vinagre (8 filets) amb olives farcides d’anxova  
Anxova del Cantàbric doble 0 (un filet)  
Ampolla de vermut d’aixeta (0,75L)  
Got de vermut d’aixeta

PACK VERMUT

 

Patates xips Piqué  
Olives farcides d’anxova  
Cloïsses  
Seitons en vinagre  
1 ampolla de vermut d’aixeta (0,75L)  
   
Preu del Pack (tot inclòs): 28,00€

 

CÒCTELS

Pinya colada
Sex on the beach
Blue Margarita
Cosmopolitan
Daurada
Mai Tai
Zoombie
Mojito
Mojito sabors*
Mojito sense
Sorbet
Caipirinya
Caipirinya sabors*
Caipirinya sense
Daiquiri

 

*Sabors: Maduixa, Mango, Fruits vermells, Fruites exòtiques, Coco

 

SMOOTHIES

Maduixa
Pinya Colada
Fruites del Bosc
Fruites Exòtiques
Mango
Plàtan
Coco

CARTA RESTAURANT LA DAURADA

Per compartir: Patates braves, xipirons, fritura del mar de la llotja, croquetes de xipirons, navalles de Vilanova, gambes de Vilanova, escamarlans de Vilanova, musclos del Delta de l'Ebre al vapor o a la marinera, seitons del Cantàbric, pernil ibèric "Señorío de Montanera", Foie de Les Landes, entre molts altres plats per compartir.
Amanides: tomàquet amb ventresca, formatge de cabra, fetuccini amb pesto, Cèsar clàssica.

Arrossos i fideuà: Amplia carta d'arrossos mariners i de tot tipus.

La nostra brasa: Carn ecològica i peix de la llotja a la brasa.

Plats de la nostra cuina: Confit i magret d'ànec de Les Landes, All Cremat, Suquet de peix, Bacallà a baixa temperatura amb crema de romesco amb patata grill i xips de verdures, entre molts d'altres.

HAMBURGUESERIA I SNACKS

En la nostra hamburgueseria trobaràs la millor carn ecològica de Catalunya i els snacks perfectes per a compartir amb els amics o família. Per adaptar-nos a totes les intoleràncies també disposem d'hamburgueses per a celíacs i per vegetarians.

Snacks: Hummus amb crudités i bastonets de pa, patata grill al nostre estil, chicken sticks, croquetes de pollastre, tempura d'anelles de ceba amb melmelada de mango, naxos amb formatge cheddar fos i guacamole.

BEGUDES
Carta de vins i caves: Compten amb una àmplia carta de vins i caves per acompanyar els dinars i sopars.

Carta de còctels i smoothies: Amplia carta de còctels per relaxar-te davant el mar.

Vermut: Vermut que podràs acompanyar amb tot tipus d'aperitius com escopinyes, olives, patates fregides, cornes de porc, musclos en escabetx o anxoves del Cantàbric entre d'altres.

Data ùltima actualització: 14/06/2018

Comparteix-lo

Empresa associada a