ABARIN JOIERS

Abarín joiers, som la quarta generació d´una familia dedicada al mon de la joieria i rellotgeria. A la Nostra botiga, trobarás des de aquell regal especial fins aquella joia única que marcara la teva vida.

Productes i Serveis

A la nostre botiga hi trobaràs tot el que necessitis. Des de aquell regal econòmic que et farà quedar bé, fins aquella joia que pot marcar la teva vida. Treballem amb les marques que estan de moda en el moment i les de sempre: Pandora- Sunfield-Platadepalo-Uno de 50-Daniel Wellington-bering-Michael kors- Lotus-seiko-emporio Armani- entre d'altres. Pots trobar també un gran ventall amb joies i aliances d'Acer quirúrgic combinats amb or,plata i diamants. Disposem de taller on fer realitat la teva joia perfecte o transformar aquella peça que tens a casa i no et poses. Reparació, restauració tant de joies com rellotges. Peces per encàrrec. Ens trobareu també a: Facebook-Twitter-instagram

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de ABARIN JOIERS

Data ùltima actualització: 8/1/2024 16:52:07

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!