ADQA

Serveis informàtics, Telefonia, Internet, Publicitat Interactiva

Productes i Serveis

TOQUEM TOTES LES TECLES
PER A QUE VOSTÈ NOMÉS N’HAGI DE TOCAR UNA


ADQA és un equip que reuneix professionals de diferents sectors tecnològics per a poder convertir-se en el seu proveïdor de referència per a la informàtica i Internet.

Amb més de 20 professionals en plantilla i gairebé 1.000 metres quadrats d’instal•lacions, tenim la capacitat per a respondre amb rapidesa i solvència als reptes tecnològics i de servei dels projectes més exigents.

Els nostres clients abasten des de les multinacionals que ens confien sectors crítics de les seves instal•lacions, fins als petits professionals que busquen noves solucions per a innovar en el seu negoci. Davant qualsevol plantejament, sigui el que sigui la seva necessitat, ADQA és la resposta ADEQUADA. 

Objectiu: el seu proveïdor global

L’objectiu principal de ADQA és convertir-se en un proveïdor de solucions globals dins el sector de les tecnologies de la informació i les telecomunicacions.

Els nostres clients agraeixen centralitzar en un únic proveïdor totes les tecnologies de la informació, perquè simplifica el seu dia a dia, i garanteix l’estabilitat.

Pocs proveïdors de tecnologia tenen en plantilla els equips especialitzats en les diferents àrees del sector. ADQA, en canvi, té un llarg bagatge en cadascuna de les àrees de negoci, amb més de 15 anys d’ experiència en cadascuna d’ elles.

Solvència contrastada

El que més aprecien els nostres clients és la confiança amb la que poden treballar amb ADQA. Perquè som un projecte empresarial plenament consolidat, amb garantia tècnica i financera, i amb una àmplia base de clients.

Aquesta solidesa empresarial assegura la continuïtat del nostre servei. I això és altament apreciat pels clients que ens confien elements tan sensibles com els seus sistemes informàtics, les seves telecomunicacions o la seva presència a la web.

Nombroses empreses i institucions ja confien en ADQA. Tenim experiència i casos d’èxit que ens acrediten com a la millor opció per la informàtica i les comunicacions de la seva empresa.

Poseu-nos a prova amb tota confiança. 

  • Instal•lacions informàtiques
  • Manteniment preventiu
  • Centraletes telefòniques
  • Seguretat informàtica
  • Estratègia i desenvolupament web
  • Allotjament a Internet

 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de ADQA

Data ùltima actualització: 05/01/2023 11:28:07

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!