ASSOCIACIÓ D’HOSTELERIA I COMERÇ DE CUBELLES

Associació d.’Hostaleria i Comerç de Cubelles és una entitat creada al 1987. Es va fundar amb la finalitat de millorar i dinamitzar elcomerç de la nostra vila.

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

Des dels seus inicis, l.AHCC ha participat activament en diferents campanyes i festes de la vila i ha creat les seves pròpies per donar així major dinamització. A banda de realizar campanyes diverses durant  tot  l.any, l.AHCC  està  en  un lluita  constant  per aconseguir  que  les coses  del  nostre poble  millorin  i aconseguir  cada vegada  més  la presència  dels nostres socis en tots els actes de la nostra vila. Aconseguir que tant l.Ajuntament com els nostres vilatans comprin i gaudeixin dels serveis  que  els  podem  oferir.  és  un  dels nostres majors reptes.

 

El nostre lema .A prop teu. vol donar aquesta imatge de proximitat.No  cal  que  es  desplacin  gaire  per  poder trobar-ho tot. Per això necessitem, i volem, que si ets nou a la nostra vila o acabes d.obrir un negoci, t.apropis tu també a nosaltres i formis part de l.Associació perquè entre tots serà  més  fà c i l aconseguir coses. Vine i participa.

 

FES-TE  DE  L’ASSOCIACIÓ D’HOSTALERIA I COMERÇ DE CUBELLES  I  SORTIRÀS GUANYANT!
 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de ASSOCIACIÓ D’HOSTELERIA I COMERÇ DE CUBELLES

Data ùltima actualització: 20/02/2023 20:13:15

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!