ÀREA OTOMÈDIC

Centre d’Otorrinolaringologia en el que participen els doctors: Xavier González Compta, Miquel Guirao Cano i Anna Nogués Sabaté, amb la col·laboració de la logopeda Marta Sardà Escolà.

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

Consulta presencial. Degut a la pandèmia COVID-19 atenem només Visites Programaddes i està restringit l'aforament a la sal d'espera i l'accés d'acompanyants al consultori. Per a urgències cal contactar abans telefònicament.
 
VIDEOCONSULTA ON LINE. Es pot sol·licitar consulta a través de la pàgina web https://areaotomedic.com/ o a través de https://www.doctoralia.es/clinicas/area-otomedic
 
 
Amigdalitis / Adenoides
Les amígdales són unes estructures situades a banda i banda de la i coll que intervenen en la defensa contra les infeccions a l'etapa infantil. L'amigdalitis pot  produir dolor, febre i ganglis cervicals. En alguns casos s'infectan crònicament o queden grans de tamany, sobretot en nens, donant problemes obstructius respiratoris i del son, així com alteracions en el desenvolupament del paladar i col·locació de les dents. En aquests casos la cirurgia de reducció amigdalar corregeix ràpidament i de forma relativament senzilla el problema.
 
La sordesa
Una pèrdua auditiva pot ser deguda a causes molt diferents. L'origen més freqüent són els taps de cerumen però les otitis, malalties dels ossets, de la menbrana timpànica o del nervi auditiu també ho poden produir.
 
Prova d'audició (Audiometria)
Les proves d'audició són el mètode que s'utilitza per estudiar les pèrdues auditives i, en alguns casos determinar el grau de pèrdua i localitzar en quina part de l'oïda s'ocasiona. La prova més habitual és la Audiometria Tonal que es realitza amb diversos sons en una cabina que atenúa el soroll ambiental. En els nens a partir de 3 anys es poden realitzar proves de audició infantil basades en el joc amb resultats molt fiables.
 
Otitis
Otitis és un terme que es refereix a la inflamació de l'orella. Poden ser per entrada d'aigua o manipulació de les orelles (otitis externa) o per mucositat o infecció dins l'orella (otitis mitjana).
 
Rinitis i Sinusitis
La Rinitis és una inflamació de les fosses nasals que produeix mucositat nasal, esternuts i obstrucció nasal. Generalment és d'origen infecciós víric (refredat) o al·lèrgic a algun component ambiental com el pol·len, els àcars de la pols o el pèl d'animals domèstics. En altres casos no s'identifica una causa específica (rinitis idiopàtica), és deguda a una alteració immunològica (intrínsec) o l'ús de certs medicaments (esprais nasals descongestionants, fàrmacs antihipertensius, anticonceptius,…).
 
Sagnat nasal
El sagnat nasal, denominat Epistaxis, és una patologia freqüent a la infància i normalment més greu en adults.
 

Desviació de l'envà. Septoplàstia

La respiració nasal és important per aconseguir una bona adaptació de l'aire que entra en el nostre organisme. La desviació del envà nasal (dismòrfia septal), una estructura de cartílag i os que separa les dues fosses nasals dins del nas, és la principal causa d'obstrucció nasal en l'adult.

 
Cirurgia endoscòpica nasosinusal
La cirurgia endoscòpica nasosinusal es realitza quan la inflamació nasal i sinusal són permanents, sobretot en sinusitis cròniques, si es formen pòlips nasals o quan es produeixen sinusitis agudes de repetició que no responen bé al tractament mèdic.
 
La afonia
La Afonia, més correctament anomenada Disfonía, és una alteració de la veu que pot ser deguda a diferents malalties. Si és per un quadre catarral és una Laringitis Aguda, però si és crònica pot ser per nòduls, pòlips, o altres lesions, fins i tot per un tumor en fumadors.
 
Logopedia
És una disciplina sanitària i educativa que s’ocupa d’avaluar, diagnosticar i tractar els problemes causats pels trastorns que afecten la deglució, el
llenguatge, la parla, la veu i la fluència, tant si és un trastorn del desenvolupament com adquirit.

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de ÀREA OTOMÈDIC

Data ùltima actualització: 03/11/2023 11:21:42

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!