ARTRIVITY DISSENY

Arts gràfiques - Disseny gràfic, web, multimèdia, interiorisme, producte.

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

Serveis:

Disseny gràfic i comunicació
Identitat corporativa, disseny de la informació, gràfica publicitària, màrqueting directe, promocions, cartellisme, disseny editorial, il·lustració, tipografia i pàckaging gràfic.

Multimèdia
Disseny i optimització web, posicionament, comunicació a internet, presentacions interactives, infografia, gràfica audiovisual, producció de vídeo i animació.

Interiorisme
Interiorisme comercial, punts de venda, oficines, hotels, bars i restaurants, exposicions, museus, senyalització de l’espai, disseny d’il·luminació, visual merchandising i aparadorisme.

Producte
Conceptualització, pàckaging estructural, displays, PLV, gràfica aplicada al producte i objectes promocionals.

Consultoria
Consultoria en gestió de disseny, naming i branding.

Disseny global
A Artrivity anem més enllà del disseny, t’assessorem, gestionant els recursos de l’organització, assolint comunicacions, productes i entorns eficients d’acord amb l’estratègia i objectius empresarials.

Som especialistes en disseny global. Satisfem totes les necessitats de l’empresa mitjançant professionals interdisciplinaris: dissenyadors gràfics, dissenyadors web, interioristes, dissenyadors industrials, arquitectes...

La coordinació de les diferents àrees del disseny, facilita la coherència en la imatge corporativa i optimitza els costos econòmics i temporals. El disseny global és l’opció més eficient; amb un únic proveïdor cobreixes necessitats de diferents disciplines.
Artrivity és part del teu equip, entenem la teva filosofia d’empresa i ens hi integrem per fer-la créixer.

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de ARTRIVITY DISSENY

Data ùltima actualització: 9/9/2021

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!