BUREAU VALLÉE

Papereria, cartutxos, consumibles, mobiliari, ofimàtica, informàtica i copisteria. PRIMERES MARQUES A PREUS BAIXOS

Productes i Serveis

Bureau Valleé es una gran superfície especialitzada en la distribució a preus de baixos d'articles i productes de papereria, material i mobiliari d'oficina, ofimàtica i informàtica, cartutxos, impressió i copisteria low cost on podem trobar més de 15.000 referències diferents i totes a preus baixos.

Bureau Valleé representa la solució perfecte per a les necessitats de totes les petites i mitjanes empreses, tots els professionals autònoms i tots els particular, ja que gràcies a Bureau Valleé podem trobar en un mateix punt de venda tots els articles, productes i serveis que necessitem per a la nostra oficina i a un preu insuperable. Això, vol dir estalviar temps i diners.

Bureau Valleé ofereix una extensa gamma de productes i marques. Les famílies d'articles i serveis estan dividides en diferentes seccions: arxiu, escriptura i correcció, blocs i quaderns, paper, màquines d'oficina, etiquetatge e identificació, sobres i enviaments, plastificacions, complements d'oficina i producte informàtic. Menció a part mereix l'apartat de consumibles d'impressió: cartutxos per a impressores, tòners, tintes i diferents tipus de paper amb una gamma de 1.500 referències en consumibles originals i compatibles. 

Tanmateix, la forma de gestionar i organitzar el punt de venda representa un concepte innovador, les instal·lacions de Bureau Valleé a Vilanova compten amb una exposició de 700 metres quadrats i un servei auto venda amb atenció al client. La qualitat en el servei i la experiència en el sector són valors fonamentals de Bureau Valleé.

 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de BUREAU VALLÉE

Data ùltima actualització: 03/11/2023 11:10:20

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!