CODMAR

Realitzem tot tipus de tancaments en ferro i alumini: finestres, balcons, persianes, mampares de bany, portes de parquing, reixes exteriors, vidres especials per reduir el consum energètic. Assessorem com aconseguir un millor confort a la llar.

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

  • Finestres i balcons d’alumini i ferro
  • Mampares de bany
  • Reixes de ferro i alumini
  • Mosquiteres
  • Persianes, amb opció de fer-se motoritzades
  • Vidres especials

 

A l'empresa Codmar, S.L. portem des de 1976 oferint els nostres serveis de fabricació, comercialització i instal·lació de finestres, persianes, mosquiteres, ballestes, motors, mampares, reixes, divisions d'oficina, etc.


En tots aquests anys el nostre desig ha estat oferir la millor qualitat en acabats i serveis als nostres clients a uns preus raonables.

Ens posem a la seva disposició amb un personal qualificat, amb una contínua formació tècnica i oferim un servei personalitzat adaptat a les seves necessitats.

Fabriquem diferents tipus de finestres: corredisses, practicables, oscil·lo batents, amb perfils RPT imitació fusta, doble vidre, etc.

Pel que fa a les persianes existeixen gran varietat de models, amb motorització, etc.

 

 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de CODMAR

Data ùltima actualització: 21/4/2023 17:55:41

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!