HERBOLARI L’ESPIGOL

EL TEU REBOST DE SALUT - Alimentacio BIO, Cosmetica NATURAL I VEGANA, Plantes MEDICINALS, Complementacio DIETETICA, Consulta NATURÒPATA,

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

EL TEU REBOST DE SALUT
 
Alimentacio BIO
Cosmetica NATURAL I VEGANA
Plantes MEDICINALS
Complementacio DIETETICA

Botiga de productes ecològics i de proximitat,

Formatges, Carn Vedella, Porc i Xai, Pollastre, Fruita i Verdura, Alimentació Fresca per Vegetarians, Macrobiotica, Productes per Celiacs, Gran Assortit d'Herbes a Granel, Mels, Melmelades, Lactics, Ous frescos, Cosmetica Natural, Complements per Esportistes, etc, etc.. 

NOVETAT ***Consulta Naturòpata***

Serveis: Naturopatia, Flors de Bach, Alimentació infantil, Reflexologia, Reiki, Dietes, Alimentació Esportiva..

L’Espígol és un ecocentre a Vilanova i la Geltrú, compromès amb la cura del cos i de la ment,  des de 1982. Al pis superior es troba Espígol La Consulta, on oferim tot tipus de serveis terapèutics.

Herbolari l’Espígol va néixer el 1982, de la ma d’en Josep Rigol, ferm defensor d’una alimentació saludable i del respecte al medi ambient, amb una gran vocació de servei.
Des d’aleshores, l’Espígol no ha deixat d’evolucionar, per adaptar la herbodietètica i els productes naturals a les necessitats de cada moment.
Actualment la segona generació segueix defensant els mateixos valors, treballant dia a dia per millor el servei al client.

 

 

 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de HERBOLARI L’ESPIGOL

Empresa associada a:

Data ùltima actualització: 6/3/2024 13:43:27

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!