LA LLAR DE LA FOTOCÒPIA

Fotocòpies B/N, Fotocòpies color, enquardernacions, escanejat de documents, plànols, servei de plotter, plastificacions en gran format i cartró ploma.

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

L'equip de La Llar de la fotocòpia aposta per renovar el concepte de copisteria, amb creativitat i nous productes, per tal de poder oferir a tots els nostres clients els serveis habituals i d'altres de més recents.

És per això, que hem ampliat i millorat les nostres instal·lacions, a partir d'ara ens podreu trobar al:

Carrer Unió, 90 (davant de l'edifici de La Paperera)

 

  • Com sempre, us oferim: fotocòpies en blanc i negre i color, ampliacions, reduccions, fotocòpies de plànols (diferents suports i gramatges), impressions, servei de plotter, enquadernacions, plastificacions, plastificacions en gran format (fins a 1m d'ample), venda de paper al detall (diferents qualitats i gramatges), servei d'impremta, tampons i segells personalitzats (entrega 24h.),  servei de fax, enviament i rebuda de correus electrònics, muntatge de fullets, digitalització i escanejat de documents i plànols, servei de grapar, alçar, doblegar, ensobrar, tallar, entre d'altres.
  • També us oferim un gran ventall de nous productes: muntatges amb cartró-ploma, impressió de quadres amb tela i bastiment, roll-ups (disseny i muntatge), lones i rètols de PVC per a exterior, targetes de visita, punts de llibre, flyers, fullets de publicitat, carpetes per a documents personalitzades (diferents mides i papers), muntatge i disseny, servei de publicitat estàtica i dinàmica a la botiga, etiquetes i adhesius per a personalitzar tot tipus de productes, entre d'altres.

 

Som una empresa compromesa i paguem els drets d'autor CEDRO, per això us oferim també fotocòpies de pàgines de llibres, diaris i revistes.

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de LA LLAR DE LA FOTOCÒPIA

Data ùltima actualització: 19/09/2023 18:03:43

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!