VERDURES CARRERAS

Venta de verdures i fruites de collita pròpia. Adherits a la xarxa de venda de proximitat. Parada número 60 del mercat del centre de Vilanova i la Geltrú.

Productes i Serveis

Treballem cada dia per portar-vos les nostres verdures i fruites a les vostres cases. Productes de proximitat i de km 0, dels nostres conreus, com de correus del voltant. A la nostra parada també podeu trobar ous de corral, mel i oli de la cooperativa de la comarca.

Tenim dos punts de venda i els horaris en els nostres punts de són:

·         Mercat Municipal de Vilanova i la Geltrú parada 60: Dimarts a dissabte de 9 h a 14 h. I dimarts i divendres de 17h a 20h.

·         Mercadal dels divendres a Cubelles, parada Núm. 1.

enlightenedTenim servei a domicili i podeu fer la vostra comanda a través de WhatsApp al  660.61.19.94 i 678.46.66.09

També us deixem l'enllaç per sol.licitar el servei a domicili del Mercat Municipal de Vilanova 

https://mercatdelcentrevilanovailageltru.com/servei-a-domicili-del-mercat-del-centre/

 

Aquestes son les receptes que us proposem per els productes d' aquesta temporada blush

Truita de pa perdut (sec) amb alls tendres i herbes de l’hort

Ingredients per a 4 persones: 

• 4 alls tendres picats a trossos petits 
• 4 ous 
• 8 llesques de pa del dia abans 
• 4 culleradetes picades finament d’estragó, julivert, cerfull i cibulet 
• sal i pebre 
• oli d’oliva

Preparació:

Escalfeu l’oli en una paella i saltegeu-hi els alls tendres a foc moderat fins que estiguin cuits. Retireu-los. Fregiu lleugerament les llesques de pa pels dos costats. Retireu-les. Bateu els ous en un bol i afegiu-hi les herbes picades, els alls, la sal i un xic de pebre. Aboqueu-ho a la paella (traient abans, si és necessari, l’oli sobrant). Quan l’ou comenci lleugerament a quallar, afegiu-hi el pa a sobre amb molta cura. Doneu la volta a la truita, com si fos una truita de patates. Serviu-la amb un plat calent. S’ha de menjar al moment. Nota:  És una bona manera d’aprofitar a taula el pa perdut amb un resultat nutritiu, apetitós i divertit.

 

Recepta de Calamars amb carxofes

Ingredients per a 4 persones:

  • 500 grams de calamars nets
  • 2 kg de carxofes
  • 200 grams de tomàquet triturat
  • 3 grams d’alls
  • Julivert, Sal, Farina i Oli

Preparació

  1. Preparar les carxofes. Cal treure les fulles externes i les puntes dures, deixant només els cors. Els cors els tallem en 6 parts. Els salem, enfarinem i fregim. Reservem.
  2. Netejarem els calamars. Separem les potes del cos i retirem les vísceres i la zona de la boca. Posteriorment els tallem a rodanxes. Passar els alls per la batedora, amb el julivert i una mica d’oli.
  3. En una paella amb oli, posem els calamars trossejats i els saltejarem a foc viu. Els retirem i fregim el tomàquet en el mateix l’oli. Un cop fregit afegirem els cors de les carxofes, els calamars ja saltejats, una mica de farina, i la picada que hem fet amb els alls, el julivert i l’oli. Cal deixar coure uns 3 minuts.
  4. Corregir de sal i a continuació, servir.

Uns bons acompanyaments pels calamars amb carxofes són una bona amanida verda variada, patata bullida i/o arròs blanc.

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de VERDURES CARRERAS

Formulari de contacte

Ompli aquest formulari per contactar amb VERDURES CARRERAS

Política de privacitat. Aquest lloc està protegit pel reCAPTCHA de Google.

Data ùltima actualització: 18/12/2023 19:50:27

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!