RESTAURANT LA CUCANYA

La Taula més Mediterranea

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

El Restaurant es troba situat als afores de Vilanova i la Geltrú, (entre Vilanova i Cubelles), en un promontori i bell paratge sobre el mar, amb esplèndides vistes, envoltat de terrasses i d'àmplies zones d'aparcament dintre del recinte privat. Heliport. Parc infantil. Salons privats per a banquets. Fundat en l'any 1979 per la família Italiana Cappelletti. Des de l'any 1988, està dirigit pels seus actuals propietaris Ambrosio Alcover i la seva esposa Mª Pilar Ballestero. L'oferta gastronòmica està composta d'una completa oferta de cuina marinera i del país. També segueix mantenint en la carta plats de la Cuina Italiana inicial del Restaurant, a base pasta fresca elaborada a la casa. A destacar el “carro” de pastisseria, que ofereix diàriament més de quinze especialitats d'elaboració pròpia.

Actualment el Restaurant La Cucanya figura inclòs en les principals guies gastronòmiques del país, com: Guia Gourmetour, Guia Michelin, Guia del Viatger, Guia Campsa, Guia del País, Guia Espanya Parada i Fonda, Guia Gourmand, Guia de Real del RACC, i altres.

Decoració clàssica, local amb gran lluminositat, grans ventanals sobre el mar i salons privats per a banquets. (Noces, Comunions, Empreses i tot tipus d'esdeveniments i celebracions).

Per a millor arribar fins al Restaurant, li recomanem anar per l'antiga carretera C-246 de Vilanova i la Geltrú a Cubelles, i al arribar al desviament on s'indica Poble Mariner Reco de Santa Llúcia, (km.47), prengui'l i tan sol a 250 metres cap a la costa trobarà un bell racó al costat del mar.

Si vostè ve per l'Autopista Pau Casals, la millor opció és sortir per la sortida Cubelles-Cunit, agafar la direcció cap a Cubelles, una vegada travessat el poble, en la rodona prendre la sortida cap a Vilanova i la Geltrú. Estarà vostè en la C-246 i a l'altura del km.47 trobarà la entrada al Reco de Santa Llúcia i Restaurant La Cucanya. Estem a tan sol 250 metres de la carretera principal en primera línia de mar.

Informació de contacte

  • Racó de Santa Llúcia, s/n
    08800 Vilanova i la Geltrú
    Com arribar
  • info@restaurantlacucanya.com
  • Horari

    Horari de cuina: de 13´30 a 16´00 hores i de 20´30 a 23´00 hores. Obert tots els dies, excepte les nits de diumenge, dilluns, dimarts i dimecres.

Google Maps de RESTAURANT LA CUCANYA

Empresa associada a:

Federació Empresarial Gran Penedès

Data ùltima actualització: 13/06/2019