SERRAN I MORA ARQUITECTES

SERRAN i MORA arquitectes és un despatx d’arquitectura especialitzat en construcció i rehabilitació sostenible amb fusta ubicat a Vilanova i la Geltrú, fundat l'any 2007 i dirigit pels arquitectes Judit Serran i Xavier Mora.

Productes i Serveis

La nostra arquitectura destaca per la qualitat en el disseny dels espais projectats, el respecte per l'entorn urbà on s'implanta l'edifici i el coneixement profund de les tècniques constructives, sempre amb una sensibilitat especial per la conservació del patrimoni existent i de la tradició constructiva. Per reduir la petjada ecològica, treballem amb criteris d’arquitectura bioclimàtica i d’eficiència energètica prioritzant els materials de proximitat i saludables. Som grans defensors de la fusta i la utilitzem de manera generalitzada com a eina per minimitzar l’impacte mediambiental dels nostres projectes. Oferim un tracte proper on es prima la qualitat d’execució i el control de tot el procés amb la màxima eficiència, transparència i comunicació.

DISSENY
Dissenyem espais a mida, bonics i saludables, buscant l’equilibri entre tècnica i estètica. Treballem amb criteris d’arquitectura bioclimàtica i prioritzem la fusta com a material de construcció.

SENSIBILITAT
Respectem l’entorn urbà on s’implanta l’edifici, tenim un coneixement profund de les tècniques constructives tradicionals i una sensibilitat especial per la conservació del patrimoni arquitectònic existent.

CONFIANÇA
Treballem de manera propera, transparent i rigorosa. Oferim un tracte personalitzat basat en la qualitat humana, en l’honestedat i l’ètica professional. Creiem en la bona comunicació.

BENESTAR
Millorem les condicions de confort i benestar buscant l’equilibri entre la qualitat de l’aire interior i els aspectes tèrmic, lumínic, acústic i espacial. Cerquem la temperatura estable durant tot l'any.

SOSTENIBILITAT
Prioritzem l’ús de materials de proximitat i saludables. Defensem i utilitzem la fusta com a eina per minimitzar l’impacte mediambiental dels nostres projectes i dels edificis que construïm.

ESTALVI
Reduïm el consum energètic de l’edifici i minimitzem les seves pèrdues energètiques amb l'objectiu d’estalviar al màxim en les factures de calefacció, refrigeració i manteniment.

 

Informació de contacte

Data ùltima actualització: 07/01/2022 13:19:45

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!