SERRAN I MORA ARQUITECTES

SERRAN i MORA arquitectes és un estudi especialitzat en la rehabilitació i restauració sostenible del parc edificat, fundat l’any 2007 i dirigit pels arquitectes Judit Serran i Xavier Mora.

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

SERRAN i MORA arquitectes és un estudi d’arquitectura especialitzat en la rehabilitació i restauració sostenible del parc edificat amb una sensibilitat especial per la conservació del patrimoni existent i de la tradició constructiva, el màxim respecte per l'entorn urbà on s’implanta l’edifici, el coneixement profund de les tècniques constructives i la integració de l'eficiència energètica i els processos sostenibles. El nostre principal objectiu és ReHabitar, és a dir, recuperar la funció perduda o malmesa de l’edifici i millorar les condicions de vida dels seus habitants buscant l’equilibri entre els aspectes tècnics, la preservació dels valors patrimonials i l’eficiència energètica.
 
Els serveis d’arquitectura que oferim inclouen el disseny, la construcció i la rehabilitació d’habitatges unifamiliars i edificis d’habitatges, les reformes interiors, la rehabilitació energètica, informes ITE i la tramitació de tot tipus de documentació legal. La nostra prioritat és oferir un tracte proper on es prima la qualitat d’execució i el control de tot el procés amb la màxima eficiència, transparència i comunicació.
 
HABITATGES UNIFAMILIARS
 
Dissenyem, construïm i rehabilitem habitatges unifamiliars optimitzant els recursos per abaratir els costos, allargar la vida de l’edifici i garantir el màxim confort dels seus ocupants.
 
EDIFICIS D'HABITATGES
 
Dissenyem, construïm i rehabilitem edificis d’habitatges aconseguint la màxima qualitat dels espais interiors i garantint el màxim grau de confort dels seus habitants.
 
REFORMES INTERIORS
 
Dissenyem el projecte, definim els acabats i gestionem l’obra. Renovem els espais interiors per adaptar-los a les necessitats de l’usuari segons requeriments funcionals i econòmics.
 
REHABILITACIÓ ENERGÈTICA
 
Realitzem els treballs necessaris per optimitzar al màxim el consum energètic de l’edifici i disminuir la despesa energètica, amb l’objectiu de reduir les despeses de manteniment.
 
INFORMES ITE
 
Realitzem la inspecció tècnica de l’edifici, redactem l’informe ITE, sol·licitem el Certificat d’Aptitud amb l’Agència de l’Habitatge i supervisem el Programa de Rehabilitació.
 
DOCUMENTACIÓ LEGAL
 
Assessorem en qualsevol tipus de consulta tècnica o legal. Redactem i tramitem tota classe d’informes, certificats i valoracions. Gestionem ajudes i subvencions.
 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de SERRAN I MORA ARQUITECTES

Data ùltima actualització: 09/09/2021

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!