TAKE YOUR TEAM

Team Building - Experiències en grup - Formacions en equip - Accions RSC

Productes i Serveis

Take Your Team té com a objectiu principal dotar de serveis de formació i de team building a les petites i mitjanes empreses, entitats, cooperatives i d’altres col·lectius on les persones siguin motor del seu desenvolupament. Hi podeu trobar un ampli catàleg d’activitats i d’accions formatives així com diferents espais singulars on dur-les a terme.

Take Your Team us ajudarà a cohesionar i millorar l’equip gaudint d'una jornada o una estada que alhora pot ser lúdica i trencadora i aporti nous aires a la navegació de la vostra empresa o entitat.

Hi ha quatre tipus d’activitats: Dinàmiques de cohesió, vivències compartides , accions de responsabilitat social i cursos (Amb opció de bonificació)

Així com diferents espais: Cases rurals , cases de colònies, masies i espais agraris, espais singulars, esportius i cellers.

Totes aquestes activitats i espais, principalment de les comarques del Garraf i del Penedès, les trobareu en fórmules combinades i adaptades a diferents interessos, moments o col·lectius.

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de TAKE YOUR TEAM

Data ùltima actualització: 24/10/2022 15:46:54

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!