XAVIER CUENCA ITURAT

Escultor

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

 

PEIXOS DE PLÀSTIC

Dieuen els entesos que el món canvia. No faria falta escoltar als savis, si fossin capaços d'observar l'entorn atentament ens adonaríem que una de les múltiples qualitats de l'esser humar, és precisament la transformació i destrucció del nostre entorn. No som creadors a pesar que molts pensen que ho són. Del petroli es treuen molts productes, i un d'ells són els plàstics, que d'una o altra forma retorna a la natura envaint els nostres mars com si de productes fertils es tractessin. Els peixos se'ls mengen, nosaltres ens mengen aquests peixos. Diuen que som el que mengen. ¿Ens tornarem de plàstic, igual que els peixos que faig de plàstic reciclat?

Xavier Cuenca Iturat
 


Xavier Cuenca Iturat és un dels artistes vilanovins més importants de l'actualitat. Format a L'escola de Belles Arts Sant Jordi a Barcelona. Les seves obres es troben en llocs públics d'arreu i una part important d'elles en col·leccions privades de països com Alemanya, França, Holanda, Bèlgica, fins al Canadà i els Estats Units.

 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de XAVIER CUENCA ITURAT

Data ùltima actualització: 13/09/2023 11:03:12

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!