Vegueria del Penedès

DROGUES

Detenen dues persones que transportaven tres quilograms de cabdells de marihuana a Sant Sadurní d’Anoia


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

05-04-2022 15:50

Els dos arrestats, un d’ells amb dotze antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs

Detenen dues persones que transportaven tres quilograms de cabdells de marihuana a Sant Sadurní d’Anoia. Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia i d’Igualada van detenir el passat dimecres, 30 de març, dos homes de 32 i 36 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 19 hores, durant un control de trànsit conjunt, entre agents de les comissaries de Sant Sadurní d’Anoia i d’Igualada, al municipi de Sant Sadurní d’Anoia. Els mossos van aturar un vehicle, amb dues persones al seu interior, que desprenia una forta olor característica de plantes de marihuana. Per aquest motiu, els agents van escorcollar-lo i van localitzar, al maleter, dues bosses de brossa que contenien 3,5 quilograms de cabdells de marihuana.

Davant les evidències, els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. Els dos arrestats, un d’ells amb dotze antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.