Vegueria del Penedès

JUDO

Continuem sense parar


Escola de Judo Vilafranca-Vilanova Vilanova i la Geltrú

25-04-2022 16:49

Cap de setmana ple per l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova

Veronica Pujalte va competir formant part de l’equip del Cerdanyola Fuji Mae. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dissabte a Madrid, concretament a Villaviciosa de Odon, es celebrava la Lliga Nacional de Clubs, on la Professora del Club de Judo Vilafranca, Veronica Pujalte va competir formant part de l’equip del Cerdanyola Fuji Mae, Pujalte va guanyar els seus dos combats realitzats contra el J.C Getafe i Colmenar Viejo, pel que fa a l’equip va debutar amb tres victòries i un empat.

A Molins de Rei es celebrava el curs de formació de graus per a nous cinturons negres i amb la participació de tres judoques del club, Oscar Carné, Delia Rubio i David Camp.

I per finalitzar a Badia del Vallès es va celebrar l’últim Curs de defensa personal abans dels exàmens de canvi de grau, amb la participació de Pedro Gimenez i Laura López.

El proper cap de setmana continuem amb el Campionat d’Espanya Màster que es celebrarà a Pamplona i amb la participació de Veronica Pujalte, Aibel Gregori, Pedro Gimenez, Adrián Marin i Pedro Garcia.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.