Vegueria del Penedès

25A EDICIÓ

'Canto jo i la muntanya balla', del vilanoví Guillem Albà, es posiciona als Premis Max amb cinc nominacions


ACN Vilanova i la Geltrú

28-04-2022 13:20

Aspira a recollir els guardons a millor espectacle, direcció d'escena, millor composició musical per a espectacle escènic de Judit Neddermann, millor disseny d’espai escènic i millor disseny d'il·luminació

'Canto jo i la muntanya balla', del vilanoví Guillem Albà, es posiciona als Premis Max amb cinc nominacions. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'adaptació teatral homònima de la novel·la 'Canto jo i la muntanya balla', de Guillem Albà i Joan Arqué, lidera les nominacions a la 25a edició dels Premis Max i opta a cinc categories. Concretament, aspira a recollir els guardons a millor espectacle, direcció d'escena, millor composició musical per a espectacle escènic de Judit Neddermann, millor disseny d’espai escènic i millor disseny d'il·luminació. 'Carrer Robadors', de Julio Manrique, amb tres nominacions; 'De què parlem quan no parlem de tota aquesta merda', de La Calòrica, amb dues; i 'L'emperadriu del Paral·lel', de Xavier Albertí, amb una, completen les opcions catalanes.

Concretament, 'Carrer Robadors' aspira als guardons de millor adaptació o versió d’obra teatral, millor actor per Guillem Balart i millor disseny d'espai escènic Alejandro Andújar. De la seva banda, 'De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda' aspira a la categoria de millor autoria teatral per Joan Yago i a millor actriu per Mònica López, mentre que 'L'emperadriu del Paral·lel' està nominada a millor disseny d'espai escènic. 'Una noche sin luna', de La Rota Producciones, ha aconseguit quatre nominacions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.