Vegueria del Penedès

El Govern resoldrà l’adjudicació d’IDIADA el 2023


ERC Penedès Gelida

12-05-2022 11:46

El conseller Torrent ho ha afirmat al Parlament de Catalunya

La diputada penedesenca d'ERC, Lluïsa Llop. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En el transcurs de la sessió de control de l’acció de govern al Parlament d’aquest matí, el conseller d’Empresa i Ocupació, Roger Torrent, s’ha compromès a obrir la licitació d’IDIADA durant l’any vinent i a que estigui resolta el mateix any 2023.

El conseller, feia aquesta afirmació en resposta a la pregunta de la diputada penedesenca d'ERC, Lluïsa Llop, que demanava el compromís de la Generalitat amb una empresa imprescindible per al Baix Penedès com l’IDIADA, que és motor del territori, que aporta llocs de treball qualificats, creació de coneixement, riquesa i fa de pol d’atracció de la indústria, en especial l’auxiliar de l’automoció, i completa l’aposta penedesenca d’excel·lència en aquest sector, juntament amb el Parc Motor de Castellolí.

La diputada també ha defensat l’ampliació d’IDIADA per a avançar en el repte del vehicle elèctric i l’autònom i destinar-hi l’espai del mal anomenat Logis Penedès, al que des d’ERC s’oposen frontalment.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.