Vegueria del Penedès

EMPRÈN VNG

Vilanova prepara una jornada per potenciar l'emprenedoria i facilitar el desenvolupament de projectes


Redacció Vilanova i la Geltrú

18-05-2022 11:35

La sessió vol fer créixer les capacitats de les persones que volen tirar endavant un negoci

Vilanova prepara una jornada per potenciar l'emprenedoria i facilitar el desenvolupament de projectes. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilanova i la Geltrú prepara una jornada dedicada a les persones que volen tirar endavant un negoci. El 27 de maig es durà a terme la primera jornada d'emprenedoria organitzada per l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú “Emprèn VNG”, una trobada adreçada a persones que tinguin alguna idea o projecte i la vulguin dur a terme.

Amb una sèrie de xerrades, la proposta vol impulsar la cultura i les qualitats emprenedores de les persones. Al llarg del matí es presentaran diferents projectes d'emprenedors propers per tal de compartir les seves experiències i apropar els seus coneixements del món de l'empresa a les persones interessades.

La regidora d'Empresa, Conxi Martínez, explica que l'objectiu és “motivar a les persones que vulguin emprendre a la nostra ciutat, donar-los eines i encoratjar-los a materialitzar les seves idees”.

La proposta s'adreça a estudiants, tant universitaris com de batxillerat de cicles formatius i secundària, persones que han capitalitzat l'atur i tenen projectes d'emprenedoria, així com associacions empresarials, gremis i entitats de teixit productiu del territori.

El programa previst inclou una xerrada del forner Jordi Morera, una taula d'experiències amb Diego Ferreira, del restaurant Contrastes, Albert Ferrando de l'empresa Spotlio, i Maria Vallés de Mas Palou Enoturisme, així com la presentació dels serveis per l'emprenedoria que ofereixen els ens locals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.