Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

Dues medalles pel CR Sant Sadurní


CR Sant Sadurní Sant Sadurní d'Anoia

24-05-2022 13:17

El conjunt Prebenjamí recollint la seva medalla al pòdium. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge dia 22 de maig de 2022 s’ha celebrat al trofeu de Conjunts Barcelona Comarques de Gimnàstica Rítmica a la població de Cardedeu.

Aquesta competició, està configurada per dues fases, una primera fase on hi participen conjunts de tota la província de Barcelona i voltants; i una segona fase final, on només competeixen els 8 millors conjunts classificats de cada categoria. Per part del Club Rítmica Sant Sadurní hi van participar el conjunt Prebenjamí Nivell B que realitzen un muntatge de 5 mans lliures, està format per a Lia Domènech, Èlia Càliz, Mariona Yegler, Emma Olivé i Jana Caballer. El conjunt Benjamí nivell B que executen un muntatge de 5 mans lliures, està integrat per a Elba Martin, Carla Sánchez, Mariona Rubio, Aina Serran i Ona Bofill; i el conjunt Aleví Nivell A amb un muntatge de 5 pilotes que està format per a Nahia Gamazo, Maria Càliz, Marta Pujades, Martina Rubio, Lidia Pavaloaia i Ona Cayuela.

Destacar la medalla de plata aconseguida pel conjunt Prebenjamí B i la medalla de bronze del conjunt Aleví A. Ambdós conjunts, gràcies aquests resultats, es van classificar per a la final d’aquest trofeu que tindrà lloc el proper diumenge dia 5 de juny.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.