Vegueria del Penedès

SOLIDARITAT

L'associació Ampert estrena un nou vehicle de transport de pacients oncològics de l'Alt Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

26-05-2022 9:25

El cost del vehicle ha estat de 75.000 € i el finançament s'ha assolit amb la col·laboració dels ajuntaments i el consell comarcal

L'associació Ampert estrena un nou vehicle de transport de pacients oncològics de l'Alt Penedès. Ampert

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dilluns 23 de maig va tenir lloc a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès l’acte de presentació del nou vehicle de l’associació. Vehicle que s’utilitzarà per a portar a cap el transport i acompanyament dels pacients oncològics dels vint-i-set municipis de l’Alt Penedès que han de rebre tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

El cost del vehicle ha estat de 75.000 € i el finançament s’ha assolit gràcies a les aportacions de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès (40%), CaixaBank (33%) i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i ajuntaments de l’Alt Penedès (27%).

L’objectiu d’aquest canvi és poder oferir a les persones usuàries un servei de qualitat amb un vehicle de disset places, còmode, accessible, segur i menys contaminant.

En aquesta ocasió també s’ha comptat amb la col·laboració de l’estudi vilafranquí Pagà Disseny que ha estat l’encarregat de fer el Disseny de la retolació, i de l’empresa Pellisa Ràfols que han retolat de forma desinteressada el vehicle de l’associació i del concessionari Autolica.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.