Vegueria del Penedès

GARRAF FILM COMISSION

El director sitgetà Cristian Beteta preestrena el curtmetratge 'Ayúdame' aquest diumenge


Redacció Sitges

26-05-2022 10:19

Beteta va rodar aquest treball al Parc del Terramar de Sitges i el preestrena al Cinema Prado

El director sitgetà Cristian Beteta preestrena el curtmetratge 'Ayúdame' aquest diumenge. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El director de cinema Cristian Beteta preestrena aquest diumenge a Sitges el seu nou curtmetratge, Ayúdame. L'obra, escrita i dirigida pel cineasta sitgetà afincat a Vilanova i la Geltrú, està protagonitzat per Pedro Casablanc i es va rodar al Parc del Terramar, mitjançant la Garraf film comission.

Ayúdame és un curt que surt de l'ESCAC com a treball final de màster, es va rodar el passat mes de novembre i compta amb la participació dels actors Pedro Casablanc, César Mateo, Dafnis Balduz, Georgina Latre, Biel Rossell i Xavier Teixidó. La distribució de l'obra la farà SelectedFilms, distribuïdora situada a Madrid.

El curt narra la història de Pedro, un vigilant de seguretat, que està en un parc esperant que el seu company vingui a substituir-li. Mentrestant, una persona comença a insultar i a agredir a altres transeünts sense motiu aparent. Pedro, malgrat tenir una cita i no voler involucrar-se en l'assumpte, es veu obligat a intervenir.

Cristian Beteta (1992) resideix actualment a Vilanova i la Geltrú, tot i que ha viscut sempre a Sitges. Es va graduar en mitjans audiovisuals, el seu TFG és un llargmetratge titulat Themesis. Posteriorment, realitza un Màster en direcció en ESCAC, on produeix dos curtmetratges, Fins Sempre i Imaginari; treballs seleccionats en festivals com Sitges Film Festival, Cortogenia, Festival de cinema de Madrid PNR, FESCIGU, New Directors New Film Fest. Actualment està escrivint el seu segon llargmetratge Màscares.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.