Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Els conjunts del CR Sant Sadurní aconsegueixen dues medalles


CR Sant Sadurní Sant Sadurní d'Anoia

29-05-2022 20:45

Avui s’ha celebrat el VIè Trofeu Vila de Sitges de Conjunts de Gimnàstica Rítmica

El conjunt Infantil durant la seva actuació. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En aquesta competició, han participat els conjunts de Nivell Escolar del Club Rítmica Sant Sadurní.  El conjunt Benjamí Nivell A que competeixen amb un muntatge de 5 mans lliures, està format per a les gimnastes Berta Olivas, Júlia Mata, Martina Del Rio, Clara Batalla, Ivette Moreno i Chloé Pi.

El conjunt Aleví Nivell A amb un muntatge de 5 pilotes està format per a Nahia Gamazo, Maria Càliz, Marta Pujades, Martina Rubio, Lidia Pavaloaia i Ona Cayuela.

El conjunt Infantil Nivell A realitzen un exercici de 5 cordes format per a Clara Fabregat, Martina Casan, Anna Caellas, Foix Prat, Carla López i Martina Olivas. I finalment, el conjunt Juvenil Nivell A que participen amb un muntatge de 10 maces està integrat pels gimnastes Mar Segarra, Anna Mitjans, Anaïs Puimedon, Paula García i Mireia Filella.

Destacar la primera posició del conjunt Benjamí A , la tercera posició del conjunt Juvenil A; la quarta posició del conjunt Infantil A; i la cinquena posició aconseguida pel conjunt Aleví A.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.