Vegueria del Penedès

DANSA

Els vilanovins Dad'n Hoppers guanyen el campionat Urbance, un dels més prestigiosos de l'estat


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-05-2022 Última revisió: 08-06-2022 20:36

Es van imposar a 25 escoles i acadèmies d'arreu del territori

Els vilanovins Dad'n Hoppers. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els vilanovins Dad'n Hoppers han guanyat el campionat Urbance, un dels més prestigiosos de l'estat. Els ballarins més televisius es van imposar a 25 escoles i acadèmies d'arreu del territori. Dad'n Hoppers és una petita associació de Vilanova que es dedica a competir a campionats de hiphop i danses urbanes, en categoría premium (pares i mares de més de 35 anys).

Fa una setmana van competir al campionat URBANCE, un dels més importants d'Espanya, i van ser els primers classificats de 25 grups: "és una fita molt difícil, ja que a aquests campionats hi van escoles i acadèmies molt grans de tot arreu".

El grup es va formar fa cinc anys i fa 3 anys van participar al programa de televisió Got talent, on van arribar fins a les semifinals. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.