Vegueria del Penedès

REGATA

Domini català a la Copa d’Espanya de Catamarans


Redacció Vilanova i la Geltrú

01-06-2022 8:38

Migoya-Torné del Club Nàutic de Vilanova aconsegueixen la primera posició i Polimeni-Bargallo aconseguien la tercera

Copa d’Espanya de Catamarans. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Excel·lents condicions de vent i mar a la jornada de tancament de la copa d'Espanya de Catamarans en aigües de la ria de La Corunya: oest de 10 a 14 nusos, fet que permetien elevar el nombre de mànigues celebrades a vuit als F18, classe en què s'imposava la parella Migoya-Torné del Club Nàutic de Vilanova. Els barcelonins feien parcials de tres primers, un segon, un tercer i dos quarts. Tot i que rebutjaven un quart lloc, acumulaven 16 punts nets.

Darrere seu els gallecs Orsmond i Esteban Martínez del Reial Club Nàutic de La Corunya, que si bé començaven fluixos amb un 8è i un 12è… a partir d'aquí van navegar a un nivell increïble: dos primers i quatre segons, cosa que els va convertir en segons a la general, molt a prop dels catalans, i oferint una espectacular rivalitat entre les dues embarcacions.

El bronze era per als també barcelonins Polimeni-Bargallo del Club Nàutic de Vilanova.

Cal ressaltar també en aquesta categoria els regatistes del Nàutic de Cabanas de Ferrolterra Diego i Álvaro Corral que aconseguien un més que meritori cinquè lloc.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.