Vegueria del Penedès

FUTBOL

Un bon comiat a casa


Toni Muñoz Sitges

06-06-2022 19:14

L’equip d’Alex Villagordo tanca una segona volta per emmarcar al Municipal d’Aiguadolç amb sis victòries i un empat

UE Sitges B – La Pobla de Claramunt . Toni Muñoz

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

UE Sitges B 5 – La Pobla de Claramunt 1

Quatre gols s’emportava la Pobla de Claramunt del Municipal sitgetà, l’equip s’acomiadava de la seva afició jugant un partit en el que remontaven a la segona meitat, seguin la mateixa tònica aquest Sitges cansava al seu rival als primers 45 minuts sense poder aguantar el ritme impulsat per aquests jugadors local incansables, d’aquesta manera sumen ja 17 partits en que no coneixen la derrota, amb 14 victòries i 3 empats, sent el millors amb diferència de la segona volta, a una jornada per finiquitar el campionat en el que està en joc el segon lloc a la classificació.

S’avançava la Pobla al minut 13 en una jugada embolicada i amb poc encert de la defensa del Sitges Samuel Pérez posava el 0-1, tot i això es veia venir per les escomeses locals amb un final molt diferent, l’empat però arribava al minut 41 en les botes de Max Gili rematant una molt bona arribada d’atac del Sitges.

A la represa Alex Villagordo va anar movent la banqueta donant frescor al mig del camp així com al seu atac, Jean Marco que havia sortit minuts abans posava als seus per davant amb un bonic gol el 2-1 al 62, a partir d’aquí l’equip va gaudir de moltes arribades amb molt de perill posant el 3 a 1 Alejandro de Pineda que estava realitzant un partit molt seriós, posant la guinda al pastis Jean Marco amb el seu segon, el 4 a 1, amb el que al finat fou un tràmit més i un bon comiat d’aquest Sitges B davant la seva afició que en aquest cas va resultar ser una mica més amplia.

Sitges B: Guillem López, Rafa Garcia, Meri Colibaly, Max Gil, (Jaume Font 57) Max Gili, Guillem Garcia,  (Carles Arive 57) Josep, Alex Rodríguez, Christian Rodríguez (Guillermo Cruselles 70) Alejandro de Pineda, (Pau Ortiz 76) Marc Silva, (Jean Marco 57) i Raul Barneda.

El proper partit i darrer del Campionat

El Sitges es desplaça aquest proper diumenge amb el segon lloc en joc al camp d’un Piera que ja ha perdut la categoria i que encaixava un 10-0 al camp d’un altre equip que s’està jugant la segona posició,  l’Atl. Vilanova.   

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.