Vegueria del Penedès

OCUPACIÓ

El Govern inclou el Baix Penedès al programa 'Treball a les comarques'


ACN El Vendrell

07-06-2022 19:06

El programa del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya té per objectiu donar suport als territoris amb més necessitats de reequilibri territorial i econòmic

Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Govern ha inclòs cinc noves comarques al programa 'Treball a les comarques', que impulsa el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i té per objectiu donar suport als territoris amb més necessitats de reequilibri territorial i econòmic. Es tracta de l'Alt Urgell, el Baix Penedès, el Berguedà, el Pallars Sobirà i el Priorat. Així, les cinc comarques s'afegeixen a les 7 ja beneficiàries: l'Anoia, el Baix Ebre, el Montsià, el Pallars Jussà, la Ribera d'Ebre, el Ripollès i la Terra Alta. El programa pretén estimular la creació d'activitat econòmica i generar ocupació per desenvolupar un entorn socioeconòmic que afavoreixi que la població es quedi al territori.

En el marc del projecte, els ajuntaments, organismes autònoms i entitats locals poden formular projectes concrets per estimular l'activitat econòmica.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.