Vegueria del Penedès

CONSORCI SANITARI

L'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès crearà un servei de diàlisi i una àrea de docència i recerca


ACN Vilafranca del Penedès

07-06-2022 18:27

Les obres d'ampliació del centre començaran l'any que ve i costaran més de 5 MEUR

L'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès crearà un servei de diàlisi i una àrea de docència i recerca. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i el Garraf (CSAPG) preveu ampliar l'Hospital de Vilafranca per crear un servei de diàlisi i una àrea de docència, formació i recerca. Així, els pacients de l'Alt Penedès que necessitin un tractament renal substitutiu -que requereix tres visites setmanals- ja no hauran d'anar a l'Hospital Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú. La nova àrea de diàlisi a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès tindrà 30 llits. Entre aquesta nova zona i l'àrea de docència i recerca, el centre creixerà en 1.700 m2 -ara en té 19.000-. Les obres està previst que comencin durant l'any que ve, amb un calendari d'execució d'entre 12 i 15 mesos, segons informa el CSAPG. El pressupost de l'ampliació és de més de 5 MEUR.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.