Vegueria del Penedès

TRIATLÓ

Alessia Bertolino, triatleta de Calafell, a pòdium a l’Ametlla de Mar


Triathlon Vilarenc Aqua Calafell

09-06-2022 18:49

Alessia Bertolino, triatleta de Calafell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La triatleta calafellenca Alessia Bertolino, aconsegueix, a L’Ametlla de Mar, la segona posició absoluta femenina i primera de la seva categoria al triatló de mitjana distància 100x100 Half celebrat aquest passat diumenge 5 de juny a la població marinera del sud de Tarragona.

L'esdeveniment esportiu, va convocar a 300 participants que a les 7:30h van prendre la sortida a les distàncies “half” (mitja distància) i “swim – bike” (natació i ciclisme), i a les 8:30h ho van fer a la distància olímpica.

A la distància “half”, els participants van recórrer 1900 metres de natació entre belles cales, després de la natació van agafar la bicicleta per recórrer 90 quilòmetres per carreteres de l'interior de gran bellesa i duresa, 950 metres positius, ja al box, van deixar les bicicletes i van realitzar el darrer segment de la prova, la mitja marató, 21 quilòmetres de carrera a peu pel passeig marítim, l'espigó i el port. Destacar, el fort vent, que ja a primera hora va fer acte de presència, i la calor, van posar a prova els participants

La triatleta i entrenadora de Calafell, va demostrar a L’Ametlla de Mar trobar-se en un excel·lent moment de forma, imposant-se a les noves generacions de joves triatletes femenines que venen trepitjant molt fort. Per a Bertolino, aquesta prova era un test en la seva preparació per al mundial de llarga distància que se celebrarà l'octubre d'aquest any a Kailua Kona (Hawaii), el famós i duríssim Ironman de Hawaii on l'atleta calafellenc ja ha participat en dos ocasions.

Finalment, cal destacar l'excel·lent organització, la implicació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar que va donar totes les facilitats perquè la prova es realitzés, i l'excel·lent treball de la policia local, mossos d'esquadra i voluntaris que van vetllar per la seguretat de tots en una jornada inoblidable d'esport i triatló.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.