Vegueria del Penedès

INCIVISME

Indignació i preocupació entre els veïns de la Geltrú per les baralles entre bandes juvenils


Redacció Vilanova i la Geltrú

21-06-2022 14:17

El grup d’investigació de Mossos investiga els incidents que des de fa dues setmanes es repeteixen durant el dia i la nit als carrers del nucli antic

Indignació i preocupació entre els veïns de la Geltrú per les baralles entre bandes juvenils. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Crits, cops de puny i armes blanques, nit i dia, a la Geltrú. Des de fa dies, els aldarulls s'han incrementat al barri, mentre la policia investiga els incidents i els veïns no disimulen la seva preocupació i indignació per la inseguretat. 

Segons fonts policials, des de fa dues setmanes hi ha grups de joves que causen incidents i baralles entre ells, segons es desprèn de la informació facilitada pels veïns. Fins al moment, la policia no ha pogut intervenir directament durant els aldarulls, però el grup d’investigació de Mossos està portant el cas.

Els veïns han denunciat que en les darreres setmanes, dues bandes rivals s'enfronten als carrers des barri de la Geltrú amb armes blanques i que els enfrontaments es repeteixen durant les nits, però també a plena llum del dia. Aquest dilluns, a mig matí, diversos joves es van tornar a enfrontar al carrer per a indignació dels veïns, que han penjat cartells per denunciar la situació d'inseguretat que pateixen.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.