Vegueria del Penedès

PROMOCIÓ ECONÒMICA

Temps de Vi genera un impacte econòmic de prop de 3 MEUR a Vilanova i la Geltrú


ACN Vilanova i la Geltrú

29-06-2022 21:14

La fira va atraure 40.000 visitants entre el 10 i el 12 de juny

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'edició d'enguany de la fira Temps de Vi, celebrada del 10 al 12 de juny, va generar un impacte econòmic de 2,9 milions d'euros a Vilanova i la Geltrú. Ho constata un estudi encarregat per l'Ajuntament coincidint amb el retorn de la fira vinícola a la Rambla Principal, on es va desenvolupar amb el format habitual després de donar per acabades les restriccions de la covid. Del total de l'impacte, un 68,2% dels diners va repercutir de forma directe sobre l'economia local i es calcula que la despesa mitjana de cada assistent va ser de 43 euros. L'estudi també indica que un 32% dels 40.000 visitants van fer despesa als restaurants i bars del centre i que un 21% va visitar algun establiment de restauració de la ciutat.

Pel que fa al nombre de visitants, una quarta part era el primer cop que la visitaven. En relació a la procedència, el 70% era públic de la mateixa ciutat. A l'hora de puntuar l'experiència a la fira, la nota mitjana va ser del 8,5 i el 94% dels visitants va afirmar que tornaria en una propera edició.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.