Vegueria del Penedès

FINALS D’AGOST

Bandau estrena la seva nova cançó dedicada a la Festa Major de Vilafranca del Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

26-07-2022 11:09

La nova cançó de Bandau, Finals d’agost, s'estrenarà el 29 de juliol i estarà disponible a totes les plataformes digitals

Bandau estrena la seva nova cançó dedicada a la Festa Major de Vilafranca del Penedès. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Bandau és un grup de música de cançó protesta en català, format per 6 joves del Penedès. El proper 29 de juliol, el grup treu el seu cinquè tema propi: Finals d’agost. Aquesta cançó narra experiències viscudes pels vilafranquins i vilafranquines durant la Festa Major i és una celebració de l’emoció que es viu durant aquells dies.

Després de treure el seu primer EP (“Calla Joan!”) el passat 24 de juny, Bandau ha tret el cinquè i últim dels seus temes propis creats actualment. Finals d’agost, la cançó més romàntica que han fet fins ara, és un cant d’amor a la Festa Major de Vilafranca del Penedès, però a l’hora és una celebració de la cultura, identitat i tradicions vilafranquines i catalanes. A més de la cançó, el grup presentarà un videoclip que l’acompanya, ple d’imatges de Festes Majors passades cedides per RTVVilafranca, que està disponible a YouTube. Tots els artistes implicats en la creació d’aquesta cançó són de l’Alt Penedès.

La gravació i producció del senzill ha estat realitzada a l’estudi Estable Records, durant els mesos de març i abril. La masterització ha anat a càrrec de CatMastering. La portada és obra de la dissenyadora vilafranquina Àngels Pinyol. Finalment, el videoclip ha estat gravat per la productora audiovisual Miret Films.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.