Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2022

Vilanova hissa la senyera al campanar de Sant Antoni per endinsar-se en la seva festa major


Redacció Vilanova i la Geltrú

27-07-2022 20:36

Aquest divendres, el Correfoc arrenca els actes més tradicionals amb els diables de Tarragona, Sitges i La Cabra de Reus com a colles convidades

Vilanova hissa la senyera al campanar de Sant Antoni per endinsar-se en la seva festa major. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilanova hissa la senyera al campanar de Sant Antoni per endinsar-se en la seva festa major@fmvng @ajuntamentvng pic.twitter.com/bMargjh5LP

— Eix Diari (@eixdiari) July 27, 2022

PROGRAMA D'ACTES

Vilanova i la Geltrú ha hissat la senyera al campanar de Sant Antoni per endinsar-se de ple en la seva festa major. Després d'un primer cap de setmana dedicat a retre homenatge a la història local, aquest divendres és el torn del Correfoc, que posa en marxa els actes més tradicionals de la festa amb els diables de Tarragona, Sitges i La Cabra de Reus com a colles convidades.

Amb el lema 'L'origen soc jo', la festa major de Vilanova viurà els dies centrals de la festa, els més protocolaris, els dies 4 i 5 d'agost.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.