Vegueria del Penedès

TALL DE SUBMINISTRAMENT

Prop de 1.500 habitatges es van quedar sense llum a la façana marítima de Vilanova el dia 4


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-08-2022 9:54

L'Ajuntament, a través de la Regidoria de Promoció i l’AV de Ribes Roges, es posarà en contacte amb els afectats per tirar endavant una reclamació conjunta

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un total de 1.417 abonats de Vilanova i la Geltrú es van quedar sense llum aquest dijous a la tarda a causa d'una avaria, segons ha confirmat Protecció Civil. El personal tècnic va treballar la tarda del dia 4 per localitzar l'avaria, que afectava principalment la façana marítima, i que va trigar unes 6 hores en resoldre definitivament. Coincidint amb la vigília de la festa major, particulars, però especialment hotels i restaurants de la zona van veure com les reserves de sopars per a la nit del castell de focs quedaven afectades pel tall de llum.

De fet, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ja ha anunciat que, a través de la Regidoria de Promoció i l’AV de Ribes Roges, es posaran en contacte amb els afectats pel tall en el subministrament elèctric per tal de tirar endavant una actuació conjunta i la consegüent reclamació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.