Vegueria del Penedès

CRISI DE GOVERN

Comunicat del PSC en relació al fracàs del govern d’ERC a Vilanova i la Geltrú


PSC Vilanova Vilanova i la Geltrú

06-09-2022 16:16

Aquesta crisi de govern ens aboca a una paràlisi i a una situació d’inestabilitat a partir d’ara i fins a les properes eleccions municipals

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La renúncia dels dos regidors no adscrits del govern municipal és la culminació del fracàs del pacte de govern liderat per ERC, amb Junts i la CUP, que tenia una única voluntat d’evitar que no governés el PSC com a força més votada a les eleccions de 2019 fent un cordó sanitari a Vilanova i la Geltrú.

Aquesta crisi de govern ens aboca a una paràlisi i a una situació d’inestabilitat a partir d’ara i fins a les properes eleccions municipals. Els vuit mesos de mandat que queden serà difícil revertir l’actitud d’un govern que s’ha caracteritzat per actuar de forma prepotent i amb una total falta de diàleg i transparència amb l’oposició i amb la ciutadania en la majoria d’accions que han impulsat, especialment les relacionades amb la mobilitat i la gestió dels serveis municipals, generant més problemes que solucions a la gestió de la ciutat.

Aquesta nova crisi que hem conegut avui, sense que respongui a cap fet excepcional es basa únicament en una deplorable gestió dels tres partits que han conformat el govern aquest mandat, i és insòlita per a Vilanova i la Geltrú.

Aquests fets ens aboquen un cop més, a l’enèsima reorganització del govern i de regidories rellevants que presenten una situació més alarmant o excepcional com Espai Públic amb la crisi de la recollida de les escombraries, o la gestió d’Acció Social en uns moments a on cal dedicar els màxims esforços.

Davant d’aquesta nova situació d’un govern que ha fracassat, ens reafirmem que Vilanova i la Geltrú mereix un bon govern, i que el PSC està en condicions de liderar un nou govern sorgit de les properes eleccions municipals que passi pàgina del desgavell d’aquests darrers anys i que garanteixi una bona gestió dels recursos públics.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.