Vegueria del Penedès

CURS 2022/23

En Comú Podem de Cunit reclama la construcció del segon institut a la ciutat, el 2023


En Comú Podem Cunit Cunit

08-09-2022 9:07

Carolina Burgos: 'Enguany, continuaran molts dels nostres alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius en barracots'

La regidora d'En Comú Podem Cunit, Carolina Burgos. En comú Podem

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb l'inici del nou curs 2022-23, de nou, es fa palesa la sobresaturació que pateix el municipi pel que fa a les aules de secundària que es mantenen i s'amplien en barracots. Per aquest motiu, els comuns de Cunit han iniciat, aquesta mateixa setmana, una campanya adreçada a la ciutadania, del municipi i de la comarca, de recollida de signatures que presentaran conjuntament amb la resolució adreçada al Parlament de Catalunya per a reclamar, al conseller i al Departament d'Educació, la construcció del segon centre de secundària a la ciutat.

Segons la regidora d'En Comú Podem, Carolina Burgos: "Enguany, continuaran molts dels nostres alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius en barracots. Els alumnes i les famílies i la ciutadania de Cunit està cansada d'aguantar això des de fa massa anys. I no pot ser que la resposta de la Generalitat a la sobresaturació sigui: continuar amb més barracots. Pensem que ja n'hi ha prou: la secundària de Cunit ha arribat al límit i mereix una solució."

Per aquest motiu, llencen aquesta campanya per demanar la col·laboració i suport de la ciutadania per a exigir al Departament d'Educació que es comprometi a iniciar les obres de construcció del segon centre de secundària a la ciutat en el 2023.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.