Vegueria del Penedès

LLEGAT CULTURAL

Sitges, finalista com a Millor Poble Cultural de Catalunya


Redacció Sitges

08-09-2022 12:54

La vila comparteix la final del concurs convocat per Prensa Ibérica amb Arbúcies i Calonge i Sant Antoni

Sitges, finalista com a Millor Poble Cultural de Catalunya. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sitges és finalista al Millor Poble Cultural de Catalunya, en el concurs convocat per Prensa Ibérica. La vila comparteix categoria amb Arbúcies i amb Calonge i Sant Antoni. L’organització ha obert les votacions al públic en general i només cal entrar al següent enllaç i clicar el botó ‘Votar’: https://www.millorpoble.cat/pueblo/sitges/.

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, convida a “participar en les votacions perquè la vila s’erigeixi com el Millor Poble Cultural del País. Tenim motius suficients i històrics per ser-ho i ara només cal el suport de les sitgetanes i sitgetans per guanyar aquest reconeixement”. El regidor de Turisme, Luis Miguel García, assegura que “es tracta d’una iniciativa que dona visibilitat a Sitges i que promou la destinació en un àmbit com la cultura que és un dels eixos que treballem des de la regidoria”.

Per arribar a ser finalista, s’ha valorat de Sitges el llegat cultural, el calendari d’activitats i esdeveniments anuals, i el patrimoni modernista de la localitat.

El concurs conté tres categories més: Millor Poble Agrícola (opten Batea, Peralada i Artés), Millor Poble Tecnològic (amb Sant Feliu de Llobregat, Vilablareix i Móra la Nova com a finalistes), i Millor Poble Marítim (que es disputen Palamós, Tossa de Mar i l’Escala).

Les localitats guanyadores es desvetllaran en la gala de lliurament de premis, el 27 de setembre, al Teatre Kursaal de Manresa.  

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.