Vegueria del Penedès

TARRACO ARENA PLAÇA

El Concurs de Castells celebra la recuperació de les colles després de la pandèmia i que hi hagi 42 participants


ACN/ Eloi Tost Tarragona

09-09-2022 20:28

Es tornarà a fer la Diada Internacional amb la presència de cinc formacions

El Concurs de Castells celebra la recuperació de les colles després de la pandèmia i que hi hagi 42 participants. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'organització del Concurs de Castells de Tarragona ha celebrat la recuperació de les colles després de la pandèmia i que hi hagi 42 entitats confirmades per l'edició d'enguany, entre les tres jornades que se celebraran el 25 de setembre a Torredembarra i l'1 i 2 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona. El director del Concurs de Castells, Xavier González, ha destacat que el nivell assolit ha superat totes les previsions de fa un any i ha valorat que la majoria "està agafant línia ascendent". A banda, en l'edició d'enguany s'ha tornat a programar la Diada Internacional prevista per l'1 d'octubre amb la participació de les formacions de Madrid, Copenhaguen, Paris, Londres i Andorra.

Durant els dies de concurs també hi haurà actiu una competició a les xarxes socials de Twitter i Instagram, en la qual els usuaris podran compartir les seves fotografies i vídeos -només en la versió de Twitter- amb l'etiqueta #EmocióConcurs. Els guanyadors obtindran premis relacionats amb la ciutat de Tarragona. Alhora, també es recupera el concurs de gralles de les diferents colles.

Aquest diumenge, a dos quarts de vuit, se celebrarà el sorteig d'ordre d'actuació i posició a plaça de les tres jornades en un acte al Teatre Tarragona obert a la ciutadania.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.