Vegueria del Penedès

VIA PÚBLICA

L’AV del Tancat III reclama solucions per l’enllumenat del carrer Ramon Llull


AV Tancat III El Vendrell

04-10-2022 11:10

Els problemes d’enllumenat públic del carrer Ramon Llull degut a un robatori de coure ha portat a què una part d’aquest carrer i la pista de skate i bàsquet estigui sense llum

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Per aquest motiu, des de l’entitat veïnal del Tancat III s’han dirigit a l’ajuntament de Vendrell a través d’una instància reclamant que s’arregli per garantir la seguretat dels usuaris de la zona d’esbarjo que ara per ara quan es fa fosc no podem fer-la servir, per manca d’enllumenat. 

L’associació de veïnes i veïns del Tancat III reclama solucions per l’enllumenat del carrer Ramon Llull que porta mesos sense funcionar en la meitat del carrer degut a un robatori de coure. L’entitat veïnal considera inadmissible i reprovable la gestió de l’ajuntament de Vendrell i l’empresa concessionària i exigeix a l’equip de Govern local una solució immediata. 

Des de l’entitat es recorda que la part que està sense funcionar, és la part de la pista i del carrer en aquest tram i això impedeix que quan es faci foc el jovent que fa servir la pista per estar-se i posa en risc la seguretat de la gent que transita per aquesta zona. 

Des de l’entitat es considera deixadesa per part de l’ajuntament de Vendrell en aquest cas i exigeix a l’equip de Govern doni una solució abans d’acabar l’any, tot recordant que l’empresa concessionària té un contracte de 7,407.662,66 € d’euros pel manteniment de l’enllumenat durant 14 anys. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.