Vegueria del Penedès

CONSERVATORI MUNICIPAL DE VILANOVA

L'Orquestra Barroca de Vilanova versiona el Glòria de Vivaldi amb el Consort Pere Serra a la Sagrada Família


Redacció Vilanova i la Geltrú

02-11-2022 11:16

L’orquestra amateur de flautes de bec de Catalunya omplirà dos cops la cripta de la Sagrada Família per celebrar el seu desè aniversari

El Consort Pere Serra i la seva versió del Gloria de Vivaldi, a la Sagrada Família. Consort Pere Serra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Consort Pere Serra celebra enguany el seu desè aniversari amb dos concerts a la cripta de la Sagrada Família. Serà els propers 19 i 27 de novembre i interpretarà una de les obres icòniques del barroc italià, el Gloria RV589 d'Antonio Vivaldi (1678-1741), amb la col·laboració de l'Orquestra Barroca del Conservatori Municipal de Vilanova i la Geltrú.

El Consort Pere Serra és un conjunt amateur de flautes de bec creat pel flautista de bec, professor i gestor cultural Eloi Fuguet. L’objectiu d’aquest conjunt és oferir un punt de trobada als amants d’aquest instrument i de la seva música, principalment dels períodes renaixentista i barroc, amb una mirada oberta a la interpretació d’altres repertoris. Actualment, són grup resident a la Catedral de Barcelona.

El conjunt ha creat una campanya a la plataforma de micromecenatge Verkami per finançar aquesta celebració, amb la col·laboració de l’Associació Musical Windu, entitat creada per a la divulgació de la flauta de bec i del seu repertori. A falta de 12 dies per acabar el termini, només queden unes poques entrades pel segon concert, el del 27 de novembre. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.