Vegueria del Penedès

SORTEIG SOLIDARI

Entrem sorteja la panera més solidària del Penedès amb donacions de 170 empreses


Redacció Vilafranca del Penedès

03-11-2022 7:57

Es posaran a la venta 6.000 participacions a un preu de 2.5€, amb la voluntat d’ obtenir 15.000€ destinats a beques solidàries a favor de les més de 220 persones amb especials dificultats d’ inserció

Entrem sorteja la panera més solidària del Penedès amb donacions de 170 empreses. Entrem

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Entrem Grup Cooperatiu d’ inserció laboral organitza per primera vegada un gran panera solidària i inclusiva. Aquesta iniciativa d’ Entrem persegueix obtenir fons solidaris en benefici de persones amb trastorn de salut mental, disCapacitat i risc d’ exclusió social de la vegueria Penedès.

Aquest Nadal i -gràcies a la col.laboració a través dels donatius de més de 170 empreses i comerços del territori- el grup Entrem posa en valor la responsabilitat social i solidaritat del teixit comercial i de les empreses locals amb les persones vulnerables socialment.

Es posaran a la venta 6.000 participacions a un preu de 2.5€, amb la voluntat d’ obtenir 15.000€ destinats a beques solidàries a favor de les més de 220 persones amb especials dificultats d’ inserció a les que Entrem acompanya sociolaboralment.

Una panera que inclou entre molts altres obsequis articles de moda i complements, vins, caves i embotits selectes, vals d’ alimentació, joguines, llibres, material escolar i d’oficina,  xecs regal  i productes de salut, benestar i estètica, eines i utillatge de la llar, complements per a moto, cotxe i bicicleta, productes cosmètics i moltes coses més...

Fins el 30 de desembre, data en la que es realitzarà el sorteig a les oficines del Centre Vila, l’espectacular panera solidària s’ exposarà a l’ aparador, cedit per la Fundació Amalia Soler, al C/ Santa Maria, 2 de Vilafranca. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.