Vegueria del Penedès

POLÍTICA MUNICIPAL

El perquè del vot del PSC contrari a la designació del nou gerent de Canal Blau


PSC Vilanova Vilanova i la Geltrú

10-11-2022 11:52

Vagi per endavant que no és un vot en contra de la persona seleccionada, a la que desitgem molts encerts en aquesta etapa que enceta pel bé de l’organisme

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En el Consell d’Administració de la Societat ‘Informació i Comunicació de Vilanova i la Geltrú,  celebrat aquest dilluns a la tarda, s’ha aprovat la designació del nou gerent de l’organisme. 

El Grup municipal Socialista hi ha votat en contra en coherència amb el que ja va fer en la sessió on es van aprovar les bases per la convocatòria de la plaça de gerent. 

Vagi per endavant que no és un vot en contra de la persona seleccionada, a la que desitgem molts encerts en aquesta etapa que enceta pel bé de l’organisme, sinó un vot contrari a un  procés de selecció que parteix amb unes bases de convocatòria en les que ja no hi estàvem  d’acord i que ha tingut diverses al·legacions, que s’han desestimat, per com s’ha produït. 

Unes bases que determinaven uns requisits previs on s’equiparava una titulació de grau  universitari a l’experiència de 5 anys en gerència, direcció o periodisme en l’àmbit de la  comunicació audiovisual. Des del PSC creiem que a part de l’experiència en l’àmbit de la  comunicació audiovisual també es requereix una formació universitària a l’hora d’exercir les  funcions de gerència. Requisit que sí es demana per accedir a gerències de televisions locals  en altres ajuntaments catalans semblants a Canal Blau o en el mateix ajuntament de Vilanova  i la Geltrú en altres organismes com per exemple VNG Aparcaments.  

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.