Vegueria del Penedès

ANIMALS DE COMPANYIA

El Centre d'Acollida d'Animals del Penedès fa una crida a l'adopció de gossos i gats


Redacció Vilafranca del Penedès

22-11-2022 11:22

En el que portem d’any el centre ha recollit 1.560 gossos i gats, un 15% més que en el mateix període de l’any passat

El Centre d'Acollida d'Animals del Penedès fa una crida a l'adopció de gossos i gats. CAAD Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

“Ara és el moment, adopta” és el lema de la campanya que vol trobar una nova llar per als gossos i gats que acull a les seves instal·lacions. En el que portem d’any el centre ha recollit 1.560 gossos i gats, un 15% més que en el mateix període de l’any passat, motivat sobretot per l’augment de la recollida de cadells gos i gat i gossos joves. Aquesta tendència a l’alça fa més necessari que mai buscar noves persones disposades a adoptar-los.

Des del centres senyalen la manca d’esterilització com la principal causa de l’augment dels animals recollits i insten als propietaris i propietàries d’animals a fer el pas i esterilitzar, per evitar noves cadellades i combatre el seu posterior abandonament. 

Per conèixer els candidats, es poden consultar les xarxes socials del CAAD Penedès on trobaran una àmplia representació dels gossos i gats del CAAD Penedès, que són d’una gran varietat de races, amb característiques físiques i de personalitat que poden adaptar-se perfectament a l’estil de vida i necessitats de tot tipus de persones i famílies.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.