Vegueria del Penedès

MOBILITAT

Demanem als pressupostos de la Generalitat inversions en la xarxa de transport de Vilafranca i el Penedès


Vilafranca en Comú Vilafranca del Penedès

23-11-2022 12:19

Vilafranca en Comú presentarà mitjançant el grup parlamentari d’En Comú Podem, diverses propostes per a la negociació dels pressupostos respecte Rodalies i la connexió en bus de la ciutat i el conjunt del Penedès

La candidata a l’alcaldia de Vilafranca en Comú, Montse Romagosa i el president de la formació, Ramon Arnabat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La candidata a l’alcaldia de Vilafranca en Comú, Montse Romagosa i el president de la formació, Ramon Arnabat, han fet una roda de premsa per presentar les reivindicacions que han traslladat al grup parlamentari d’En Comú Podem que presideix Jèssica Albiach, perquè les incorpori a la negociació dels Pressupostos de la Generalitat de Catalunya pel 2023. Aquestes propostes estan directament relacionades amb les propostes que Vilafranca en Comú ha anat presentant al llarg dels dos darrers anys i el seu objectiu és millorar la qualitat de vida dels vilafranquins i vilafranquines i de les penedesenques i penedesencs.  

Concretament, es proposa que s’incorporin als pressupostos de la Generalitat de Catalunya per l’any 2023 els recursos necessaris per a fer viables les següents propostes plantejades des de Vilafranca en Comú:

Alhora, des de Vilafranca en Comú es dona ple suport a demandes de caire general d’En Comú Podem i que tindran gran incidència a la nostra vila i que hem defensat des de fa temps: 

Per a Vilafranca en Comú, Catalunya necessita uns pressupostos amb el suport d'una àmplia majoria dels grups polítics i de la societat catalana per a fer front als grans reptes que té plantejats: una transició energètica i productiva justa, un escut social per afrontar la crisi, un sistema públic de salut i d'educació que en garanteixi la qualitat i l'equitat social i territorial, una millora de la mobilitat sostenible, la potenciació de la cultura posant-la a l'abast de tothom. I les demandes plantejades per Vilafranca en Comú van en aquesta direcció.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.