Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Convergents es tornarà a presentar a les municipals a Vilanova amb Esteve Bagué com a candidat


Redacció Vilanova i la Geltrú

28-11-2022 10:21

El president del partit, Germà Gordó, assistirà aquest dijous a la presentació de la candidatura, que comptarà amb Marta Romagosa com a número dos

Convergents es tornarà a presentar a les municipals a Vilanova amb Esteve Bagué com a candidat . EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A sis mesos de les eleccions municipals, els partits comencen a prendre posicions i aquesta setmana serà Convergents, el partit fundat per Germà Gordó i que es defineix com a centrista i sobiranista, qui presentarà la seva candidatura a l'alcaldia de Vilanova i la Geltrú. Convergents es tornarà a presentar a les municipals a Vilanova amb Esteve Bagué com a candidat, com ja ho va fer fa 4 anys. La presentació es farà aquest dijous al Foment Vilanoví i comptarà amb la intervenció del president de Convergents, Germà Gordó i de la Secretaria General de la formació, Teresa Pitarch. En el transcurs de l´acte també es presentarà a la número dos de la candidatura de Convergents, Marta Romagosa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.