Vegueria del Penedès

NADAL 2022

El Mercat del Centre dona el tret de sortida a la campanya de Nadal


Redacció Vilanova i la Geltrú

03-12-2022 9:00

L'associació de paradistes, que ja ha fet l'encesa de llums nadalenques i la inauguració d'un pessebre molt original, afronta amb optimisme la campanya d'un Nadal especial amb el retorn dels grans àpats familiars

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Mercat del Centre ja ha donat el tret de sortida a la campanya de Nadal i ho ha fet amb l'encesa de llums de Nadal a l'interior de l'equipament i la inauguració d'un pessebre molt original. L'associació de Paradistes del Mercat del Centre afronta amb optimisme aquesta campanya de Nadal i s'endinsa en unes setmanes clau pel que fa a les vendres. Margarita Alarcón, presidenta de l'associació de paradistes, ha posat en valor la qualitat del producte que es ven al mercat municipal, però especialment l'acompanyament que fan els seus professionals: "en qualsevol àrea comercial es pot trobar el mateix producte, però no la mateixa qualitat i molt menys aquest acompanyament i assessorament que fem els paradistes quan la clientela compra un producte". 

Els paradistes s'han mobilitzat aquest any per convertir el mercat municipal en un espai nadalenc: un arbre dels desitjos, un tió gegant, un pessebre fet amb quilos i quilos de plastilina que reprodueix els indrets més reconeguts de Vilanova i la Geltrú, un photocall on poder fer-se fotos amb el pare Noel i un espai reservat per a la solidaritat amb la col·laboració de la Creu Roja. 

Aquests són dies especials als mercats municipals i els seus paradistes han vestit de gala l'equipament per rebre el major nombre de visitants i clients possible per afrontar unes festes especials, després de dos anys de pandèmia, en les que tornaran els grans àpats nadalencs.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.