Vegueria del Penedès

ESCOMBRARIES

Campanya de sanció o avís?


Núria Brull López Vilanova i la Geltrú

16-12-2022 8:19

Amb el contenidor de plàstic ple i les escombraries per fora, ha deixat la meva bossa a terra i m'ha identificat un policia local per advertir-me d'una possible sanció

Aquest dimecres a les 16 hores he anat a llançar la fracció de plàstic al contenidor i estava tot ple, inclòs pel terra. Núria Brull López

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dimecres a les 16 hores he anat a llançar la fracció de plàstic al contenidor i estava tot ple, inclòs pel terra.  L'he deixat al costat de la resta de plàstics. He seguit el meu trajecte i després de caminar uns 50 m una persona se m'ha apropat i s'ha identificat amb una placa de la policia local ( anava vestit de carrer ) i m'ha demanat el DNI, n'ha pres nota al·legant que havia deixat la brossa al terra i m'han advertit de la possible sanció que tindria.

Jo li he preguntat que què havia de fer si estava tot ple.. m'ha dit que havia d'anar a un altre contenidor. Al dir-li que jo no aniria a un altre contenidor donat que anava amb presses i no em venia de pas (havia d'anar a recollir el meu fill a l'escola) m'ha comentat que aquell contenidor no era ple i que havia de tirar-ho per darrera, és a dir, envaïr la carretera per on passen cotxes. Tot seguit ha aparegut un altre company policia i m'ha comentat el mateix i que si estava ple ho havia de tirar al rebuig, però no deixar-ho a a terra  ( visca el reciclatge!!! Plàstic al rebuig).

Jo com a bona ciutadana he reculat i he tirat el plàstic on toca, posant-me al mig de la carretera i fent esforços per aixecar aquella tapa groga ..

Després més tard he trucat  a la policia local perquè em confirmèssin si aquesta campanya o "atac directe a la persona " era real, pensant en que no es tractès d'algun tipus de frau.. la policia local m'ha confirmat la certesa.

Resumint : situació surrealista... ja ho diuen ja que paguen justos per pecadors! Cal una solució immediata a aquest tema de les escombraries i denuncio aquest fet d'avui i en faig difusió perquè la  ciutadania en tingui constància i no li passi el mateix que a mi. A les fotos teniu la mostra.

Ajuntament espavileu i compliu amb les vostres obligacions del servei de recollida si voleu que la població respongui.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.