Vegueria del Penedès

NADAL 2022

Tot a punt per al Pessebre Vivent Parlat de Ribes


Redacció Sant Pere de Ribes

22-12-2022 11:10

Un any més els textos s'han adaptat a l'espai i és que aquest pessebre és l'únic pessebre itinerant de Catalunya

Tot a punt pel Pessebre Vivent Parlat de Ribes. Els Xulius

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després que diumenge passat es fes l'assaig general, aquest dissabte serà el moment dels últims retocs. Els responsables del Pessebre Vivent Parlat de Ribes ja ho tindran tot a punt per estrenar el dia de Nadal a Can Pere Coll, la masia triada per l'equip del pessebre que porta dos mesos treballant per poder oferir aquest espectacle nadalenc, que ja és tota una tradició.

En aquesta 33a edició es podran veure un total de 10 escenes, on no hi faltaran els quadres bíblics, còmics o els quadres de dimonis.
Un any més els textos s'han adaptat a l'espai i és que aquest pessebre és l'únic pessebre itinerant de Catalunya.

Les representacions començaran el dia de Nadal a partir de les 18:30 amb sessions cada 30 minuts. El dia de Sant Esteve començarà a partir de les 18 h. i el 27 i 28 de desembre a partir de les 17:45. La durada de les representacions és de 75 minuts aproximadament i l'aforament és limitat. Les entrades que ja fa unes setmanes que estan a la venda a bon ritme a http://xulius.org/seccions/pessebre-vivent.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.