Vegueria del Penedès

PRESSUPOSTOS GENERALITAT

Els comuns pacten mesures per Vilafranca i el Penedès a l’acord de pressupost amb el govern de la Generalitat


Vilafranca en Comú Vilafranca del Penedès

23-12-2022 9:57

Vilafranca En Comú anuncia l’acord per allargar el servei de l’RT2, un servei d’autobús entre els hospitals de Sant Antoni, Sant Camil i Alt Penedès i l’estudi d’una xarxa catalana d’alta velocitat amb les infraestructures existents

Roda de premsa de Vilafranca en Comú sobre el pressupost de la Generalitat. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilafranca En Comú ha fet una roda de premsa on ha explicat les mesures que tindran repercussió directa i positiva a Vilafranca i al Penedès. Entre aquestes hi ha iniciatives que la formació ha defensat al ple municipal de Vilafranca i que En Comú Podem ha negociat amb el govern de la Generalitat, com són: 

A més, l’acord inclou de manera positiva al conjunt de veïnes i veïns del Penedès amb altres mesures de justícia social i ecològica.

Pla de xoc social de 555 milions d’euros

 

Un país amb accés a l’habitatge

Un país amb sobirania energètica 

Un sistema de salut reforçat

Amb l’objectiu d’avançar en assolir que el 25 % del pressupost de l’àmbit sanitari es destini a l’atenció primària l’any 2025, arribant el 2023 al 20%, incrementant un mínim de 279 milions d’euros la dotació del pressupost destinat a aquest àmbit assistencial.

Igualtat i feminismes 

Una fiscalitat solidària i transformadora

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.